Home TOP NEWS Post Game: Το γρήγορο γκολ, ο διαιτητής και η καλή παρουσία στο...

Post Game: Το γρήγορο γκολ, ο διαιτητής και η καλή παρουσία στο Β’ ημίχρονο


Το γρήγορο γκολ της Γρανάδα επηρέασε την όλη προσπάθεια. Αν και ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που έδειξε να μπαίνει με πολύ καλή διάθεση στα πρώτα λεπτά, θέλοντας να κοιτάξει στα μάτια την πολύ ποιοτική αντίπαλο της, η αλλαγή δεδομένων νωρίς στο παιχνίδι έπαιξε το ρόλο της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα ενώ νωρίς αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να περιμένει τους αντιπάλους στο δικό της γήπεδο.

Δεν ήταν μόνο το γκολ που δεχθήκαμε. Ο Φαμπιάνο υποχρεώθηκε και σε κάποιες σημαντικές επεμβάσεις ενώ από την πλευρά μας ήμασταν επιθετικά ακίνδυνοι.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε την κόκκινη ο Ντούρις και όλα έδειχναν πως οι ελπίδες για κάτι θετικό εξανεμίστηκαν. Δικαιούταν πάντως πέναλτι ο Μποτεάκ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, φάνηκε να υπάρχει καθαρό σπρώξιμο στην περιοχή, όμως ο Κροάτης Μπέμπεκ δεν υπέδειξε την παράβαση.

Και παρά το γεγονός ότι ήμασταν πίσω στο σκορ, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν τα παρατήσαμε. Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στο γήπεδο οι Σέχου, Κούσουλος και Ασάντε και παρά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα έδωσε μάχες, κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα και προσπάθησε, όσο το αποτέλεσμα ήταν ρευστό, να μείνει στο παιχνίδι.

Βέβαια ήταν εμφανές πως η Γρανάδα δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, ήθελε μεν το δεύτερο γκολ για να τελειώσει τον αγώνα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ αμυνόταν καλά. Το δεύτερο γκολ ήρθε ύστερα από δύο διαδοχικά φάουλ των παικτών της Γρανάδα, με τον Κροάτη διαιτητή να κάνει ξανά λάθος στο λάθος.

Αν ο Τιάγκο, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή, κατάφερνε να πετύχει γκολ σε μία από τις δύο σημαντικές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι.

Η ομάδα έχασε τον αγώνα και πλέον οι πιθανότητες για διάκριση στον όμιλο δεν υπάρχουν. Υπάρχουν πάντως και κάποια θετικά που θα κρατήσουμε. Φαίνεται πως ο Τιάγκο επιστρέφει και είναι σε καλή κατάσταση, ο Σέχου αγωνίστηκε σε ένα διαφορετικό ρόλο, στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ, έβγαλε αυτοπεποίθηση, κέρδισε μονομαχίες ενώ είχε σωστές επιλογές με τη μπάλα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Φαμπιάνο έδειξε πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι ενώ ο Κούσουλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που με το δυναμισμό του έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα στο χώρο του κέντρου.

Επικεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Δόξα τον οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε και ήδη το μυαλό όλων είναι στραμμένο σε αυτό το παιχνίδι.