Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Γρανάδα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Γρανάδα


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για άλλη μια Ευρωπαϊκή “μάχη”. Στις 19:55 η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Γρανάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό για το πλάνο που θα ακολουθήσουν στην αποψινή αναμέτρηση, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσουν στην ενδεκάδα.

Οι “πράσινοι” θα κατεβούν στο γήπεδο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Συγκεκριμένα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελείται από 23 παίκτες.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του αντιπάλου όμως είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν θετικό αποτελέσμα, γι αυτό και ο Νορβηγός κόουτς προετοίμασε τα πλάνα του και θα ρίξει στον αγώνα ότι καλύτερο έχει για να διεκδικήσει την πρώτη νίκη σε αυτή την φάση που αγωνίζεται τώρα.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του και συγκεκριμένα στον χώρο της άμυνας αναμένεται να παίξουν οι Χούμποτσαν (δεξία) και Λέτσιακς (αριστερά) στα δύο άκρα και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Λούφτνερ μαζί με τον Λανγκ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Βίτορ Γκόμες και Γιόρντι Γκόμεζ και πιο μπροστά από αυτούς τους δύο σε ρόλο επιτελικού μέσου αναμένεται να αγωνιστεί ο Παπουλής.

Στην επιθετική γραμμή ίσως δούμε τους Τζιωνής και Μποτεάκ να αγωνίζονται στα “φτερά” και στην κορυφή ως μοναδικό προωθημένο τον Ντούρις.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με αρκετές αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα όπως είναι οι Σέχου,Τιάγκο, Σενέ, Μαυρίας και Κούσουλος.

Για άλλη μια φορά η πρόβλεψη μας γίνεται πάντοτε με επιφυλάξεις.