Home TOP NEWS Τάκης Μαυρής: “Αν παίξει όπως παίζει πάντα πειθαρχημένα και σοβαρά μπορεί να...

Τάκης Μαυρής: “Αν παίξει όπως παίζει πάντα πειθαρχημένα και σοβαρά μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Τάκης Μαυρής μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον Super Sport Fm (104.0) για το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Γρανάδα αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τους “πράσινους”.

Οι δηλώσεις:

Για το ματς με την Γρανάδα: «Είναι αρκετά δύσκολο παιγνίδι, πιστεύω όμως ότι η Ομόνοια θα ανταποκριθεί και οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν το καλύτερο που μπορούν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα».

Πως πρέπει να παίξει η Ομόνοια: «Πρωταρχικός στόχος είναι να μην δεχθεί τέρμα και έχει τη δυνατότητα στις αντεπιθέσεις να σκοράρει ένα γκολ. Αν παίξει όπως παίζει πάντα πειθαρχημένα και σοβαρά μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμη και αυτή τη νίκη δεν την αποκλείω…»

Για την κριτική και το ροτέισον: «Έχει γίνει αρκετή κριτική στον προπονητή, αλλά αν δεν έκανε το ροτέισον δεν θα ήταν στους ομίλους. Δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα, μπορεί να υπάρχουν αδυναμίες, όπως δεν έχει το εύκολο γκολ, δεν είναι μόνο ο επιθετικός, είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται, παίζεις κάθε βδομάδα στην Ευρώπη και ενδιάμεσα έχεις παιγνίδια πρωταθλήματος, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Με αυτές τις ομάδες, σε αυτό το επίπεδο, το ευρωπαϊκό, δεν μπορείς να παίζεις επιθετικά. Ο Μουρίνιο πήρε τρία ευρωπαϊκά κύπελλα με τρεις διαφορετικές ομάδες, χωρίς να παίζει επιθετικά…»

Για την ομάδα γενικότερα: «Είναι πειθαρχημένη, σοβαρή ομάδα και το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει υγεία στην ομάδα. Αυτό το δείχνουν και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Το σημερινό αποτέλεσμα θα κρίνει και την πορεία της ομάδας στον Όμιλο… Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…»

Για το πρωτάθλημα: «Πολύ δύσκολο, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, από τη στιγμή που λείπει ο κόσμος, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, είναι και το οικονομικό μια σημαντική παράμετρος.