Home TOP NEWS Για τη φανέλα σου, την ιστορία σου και τον κόσμο σου!

Για τη φανέλα σου, την ιστορία σου και τον κόσμο σου!


Τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Αποέλ είναι από αυτά που εξιτάρουν πάντα το φίλαθλο κοινό, πόσο μάλλον τους οπαδούς των δύο οπάδων, αλλά και τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Τα κίνητρα σε άλλο ένα μεγάλο Λευκωσιάτικο ντέρμπι είναι πάρα πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτο η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να μπει ξανά στο κόλπο για την διεκδίκηση του φετινού στόχους της, που είναι το πρωτάθλημα, δεύτερο θέλει να βάλει τέλος στο σερί των πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και τρίτο να σπάσει επιτέλους την κακή παράδοση που έχει απέναντι στον σημερινό αντίπαλο της. Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ   θέλει τη νίκη σήμερα για τους δικούς της 1948 λόγους.

Η ομάδα μας οφείλει απόψε να κυνηγήσει με όλες της, τις δυνάμεις, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το τρίποντο, για τη φανέλα της, την ιστορία της και τον κόσμο της.

Από τον Απρίλιο του 2013 και μετά (τότε ήταν η τελευταία νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε “αιώνιο”), η ομάδα μας δεν έχει γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας κόντρα στον Αποέλ, γι, αυτό οι ποδοσφαιριστές καλούνται πριν το παιχνίδι, να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο μες τα μάτια και όλοι μαζί με το “μαχαίρι” στα δόντια, χωρίς κανένα ίχνος φόβου να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να γράψουν την δική τους ιστορία κόντρα στον Αποέλ.

Τα προηγούμενα χρόνια τους “αναστήσαμε” πολλές φορές ήρθε η ώρα λοιπόν τα παλικάρια του Μπεργκ να τους κοιτάξουν στα μάτια και γιατί όχι να τους γονατίσουν.

Την φετινή σεζόν δεν δείχνουν να υπερτερούν σε τίποτα απέναντι στην ομάδα μας, γι αυτό το βράδυ καλούνται άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο να παρουσιαστούν με καρδιά, πάθος και θέληση στοιχεία τα οποία αν τα παρουσιάσουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για την κατάκτηση των τριών βαθμών.