Home TOP NEWS Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα για τα τμήματα του ΑΣΟΛ!

Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα για τα τμήματα του ΑΣΟΛ!


Πέντε τμήματα του ΑΣΟΛ είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΑΝΔΡΕΣ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε την πρώτη της ιστορική νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Κακουλλής και Γκόμεθ (πέναλτι) ενώ για τους Θεσσαλονικιούς σκόραρε ο Τζόλης. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 4 βαθμούς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ομάδα μας επικράτησε 3-0 της Καρμιώτισσας Χρυσομηλιάς για την 9η αγωνιστική με τα γκολ των Ευθυβούλου, Παναγιώτου και αυτογκόλ της Διονυσίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται πλέον στη 2η θέση με 22 βαθμούς.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Οκτώ στα οκτώ και κορυφή! Ακόμα μία νίκη κατέγραψε η πετοσφαιρική μας ομάδα επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-1 σετ (25-21, 25-18, 19-25, 25-21). Η νίκη αυτή ήταν η όγδοη σε ισάριθμους αγώνες και ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή της βαθμολογίας!

ΦΟΥΤΣΑΛ
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι «αιωνίων» της 1ης αγωνιστικής. Αν και προηγήθηκε με 2-0 το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Μανώλη και Ελ Κέμπε πέτυχαν τα δύο τέρματα της ομάδας μας και της έδωσαν τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Η ομάδα μας ηττήθηκε στη Λεμεσό με 90-87 από τον Απόλλωνα. H OMONOIA αν και ήταν αρκετά πίσω μέχρι την 3η περίοδο, με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση όπου και τελικά έχασε στις λεπτομέρειες. Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ο Στόκλεϊ με 33 πόντους και 16 ριμπάουντ. Η ομάδα μας έμεινε στην 8η θέση έχοντας 11 βαθμούς.