Home TOP NEWS Με πάθος, δίψα και θέληση για τη νίκη!

Με πάθος, δίψα και θέληση για τη νίκη!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τυπικά φιλοξενούμενη θα αναμετρηθεί στο ΓΣΠ (19:00, Cablenet) κόντρα στον Αποέλ στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής. Πρόκειται για το δυσκολότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να πάρει τη νίκη


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κληθούν το απόγευμα να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα όπως μας συνήθισαν την περσινή, αλλά και την φετινή σεζόν, κυρίως στα ντέρμπι, αλλά και στα δύσκολα παιχνίδια της Ευρώπης.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα μας να κάνει, είναι να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Δεν θα είναι εύκολη η δουλειά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς ο Αποέλ έρχεται με φόρα από τις δύο συνεχόμενες νίκες που έκανε, αλλά και “διψασμένος” για βαθμούς και θα κυνηγήσει με τη σειρά του τη νίκη.

Για τον αποψινό αγώνα θα χρειαστεί όλοι μα όλοι που θα αγωνιστούν να έχουν θέληση, πάθος και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να έρθει το τρίποντο, το οποίο αν έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα και παράλληλα θα “σπάσει” την κακή παραδόση που έχει κόντρα στον Αποέλ, αυτή που την θέλει να μην κερδίζει από το 2013.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι στους τραυματίες Κακουλλή, Κυριακίδη και Μποτεάκ οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.