Home TOP NEWS Να επαναλάβει εαυτόν σε άλλο ένα ντέρμπι!

Να επαναλάβει εαυτόν σε άλλο ένα ντέρμπι!


Πήραν τις απαραίτητες ανάσες οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από χθες επανήρχισαν προπονήσεις ενόψει του πολύ σπουδαίου αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά τις διακοπές για τα Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ είναι αναγκασμένοι να κάνουν άμεσα επαναφορά σε αγωνιστικούς ρυθμούς στοχεύοντας να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που μας παρουσίασαν το τελευταίο διάστημα. Αν συμβεί αυτό τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πιθανότητες να φύγει από την Λάρνακα με νίκη. Αυτός άλλωστε θα είναι και ο στόχος της ομάδας.

Μέσα στις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα διαφανεί αν οι τρεις που απουσιάζαν οι Ντούρις, Λούφτνερ και Φαμπιάνο θα μπορέσουν να βρεθούν ξανά στην αποστολή, ενώ οι Παπουλής και Ασάντε που αντιμετώπισαν κάποιους μικροτραυματισμούς στο ματς με την Ανόρθωση αναμένεται ότι θα δώσουν κανονικά το παρών τους.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα κυνηγήσει την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και την 5η της σε ντέρμπι κάτι που θα της δώσει περαιτέρω ώθηση για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με Απόλλωνα, ΑΕΛ και ξανά με Απόλλωνα, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε πολύ καλό κλίμα μετά και τις συνεχόμενες επιτυχίες.