Home TOP NEWS Να βρει την ηρεμία της στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενόψει και…...

Να βρει την ηρεμία της στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενόψει και… του “αιώνιου” ντέρμπι!


Το παιχνίδι με τον Ερμή ανήκει στο παρελθόν με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να βλέπουν πλέον το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέσα σε όλη αυτή την κατήφεια, την απογοήτευση και τον προβληματισμό τα οποία προκλήθηκαν από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τόσο σε Κύπρο, όσο και Ευρώπη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν σελίδα και να δουν το ματς της Ευρώπης.

Πάντως άπαντες αναμέναμε ότι, μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Γρανάδα η ομάδα θα άλλαζε πρόσωπο και στο πρωτάθλημα, αντί αυτού όμως είδαμε μια από τα ίδια, όπως και στα παιχνίδια με την ΕΝΠ, τον Ολυμπιακό, την Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν κι άλλοι πολύτιμοι βαθμοί και σημαντικό έδαφος στην βαθμολογία.

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ αναφέραμε ότι μια νίκη, την οποία περιμέναμε πώς και πώς στο παιχνίδι με τον Ερμή θα άλλαζε το κλίμα, νίκη η οποία δεν ήρθε ποτέ και πλέον διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Πλέον θεωρούμε ότι για να ανατραπεί το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε από τις συνεχόμενες αποτυχίες και απώλειες βαθμών, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να αλλάξει άμεσα από τα επόμενα κιόλας παιχνίδια την εικόνα της και να έχει συνεχόμενες επιτυχίες.

Η αρχή μπορεί να γίνει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να κατεβούν στο γήπεδο χωρίς άγχος, πίεση να αγωνιστούν και να ζήσουν το ματς γιατί όχι και να μην κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές ας ζήσουν το παιχνίδι, ας το απολαύσουν αφού οι ίδιοι που αγωνίζονται έβαλαν την ομάδα στους ομίλους κι ας ελπίσουμε ότι θα είναι το ματς που θα τους δώσει την απαιτούμενη ψυχολογία, θα τους ανεβάσει αγωνιστικά και ηθικά για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές μέσα από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί να βρουν την ηρεμία τους, έτσι ώστε να πάνε την ερχόμενη βδομάδα στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον Αποέλ για το τρίποντο, αλλά και για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.