Home TOP NEWS Ο Τσέποβιτς ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην ομάδα μας

Ο Τσέποβιτς ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην ομάδα μας


Ο μεταγραφικός στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάρκο Τσέποβιτς παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα sportklub.rs. Ο Σέρβος φορ αναφέρθηκε στην πρόταση της ομάδας μας και ξεκαθάρισε ότι δεν επιστρέφει στην Ασία.

Οι δηλώσεις του:

«Ευρώπη, επιστρέφω, είμαι και πάλι δικός σου», ήταν η αρχική δήλωση του Τσέποβιτς. Ακολούθως ο Σέρβος φορ παραδέχθηκε ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην Ομόνοια. Την ίδια ώρα ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να παίξει στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

«Είναι ξεκάθαρο, έχω ήδη πει ότι τελείωσα με την Ασία. Και, όσον αφορά τα χρήματα δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για εμένα», συνέχισε ο Σέρβος επιθετικός και ακολούθως χαρακτήρισε την Ομόνοια ως το μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου.

«Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, σπουδαία ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους και προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ. Αγωνίστηκε 100 φορές με την Εθνική Νορβηγίας και έπαιξε για τέσσερις σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω καλά και δουλέψαμε μαζί στη Βιντεότον. Έχει επιθετική επιρροή στο παιχνίδι που φυσικά μου ταιριάζει. Είναι ένας προπονητής που ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν ποδοσφαιριστή και στα καλά και στα άσχημα, τον εμψυχώνει και τον βοηθάει. Ο Χένινγκ είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιράνθρωπους που με επηρέασαν πάρα πολύ. Οι άλλοι είναι οι Σάλε Στανόγεβιτς και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς».

«Ο Μπεργκ μου τηλεφώνησε, ενώ μίλησα και με κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης Ομόνοιας. Όλα θα τελειώσουν σε 1-2 μέρες. Η Ομόνοια παίζει με την ΑΕΚ, μετά δύο φορές με τον Απόλλωνα, αλλά και με την ΑΕΛ. Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μπεργκ θα κάνει τα πάντα από πλευράς τακτικής για να κερδίσει τους αγώνες. Η Ομόνοια διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει πρώτα να υπογράψω το συμβόλαιό μου για να μπορέσω να πω περισσότερα».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα