Home TOP NEWS Οι ευχές των ποδοσφαιριστών μας για το 2021

Οι ευχές των ποδοσφαιριστών μας για το 2021


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δημοσίευσε βίντεο στα ΜΚΔ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να στέλνουν τις δικές τους ευχές για το 2021.

Φαμπιάνο: “Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους μας και στις οικογένειες τους, ώστε να έχουμε μια χρονιά με πολύ χαρά, ειρήνη, υγεία και ότι το 2021 να μπορέσουμε να είμαστε μαζί το συντομότερο δυνατό. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας”.

Λέτσιακς: “Καλησπέρα οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον πολύ όμορφο χρόνο, 2020. Ξέρω πως ήταν δύσκολο για όλους αλλά πολύ επιτυχημένο για τον Σύλλογο. Θέλω να σας ευχηθώ Καλά Χριστουγέννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και ελπίζω τον επόμενο χρόνο να σας δω στο γήπεδο για να μας υποστηρίξετε. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!”.

Λανγκ: “Ελπίζω όλοι σας να έχετε ωραίες διακοπές Χριστουγέννων με τις οικογένειες σας. Έχουμε και εμείς ένα μικρό διάλειμμα όμως τις επόμενες μέρες το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι. Θα είναι μια φοβέρη περίοδος για εμάς γιατί επιστρέφουμε στη διοργάνωση όπου θα παλέψουμε για τον τίτλο. Δυστυχώς λόγω της κατάστασης με τον COVID δεν μπορούμε να είστε σε φυσική παρουσία στο γήπεδο μαζί μας, αλλά νιώθουμε την στήριξη σας και ελπίζω πως αυτό το χάος θα τελειώσει σύντομα και θα επιστρέψετε στο γήπεδο για να παλέψουμε για την επιτυχία μαζί. Μέχρι τότε να προσέχετε, να είστε υγιείες και ελπίζω ότι θα μπορούμε να σας δούμε σύντομα”.

“Το 2020 πέρασε με πολλές δυσκολίες λόγω της πανδημίας. Μέσα από αυτό σαν ΟΜΟΝΟΙΑ πετύχαμε πολλά να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα προχωράμε ακάθεκτοι όπου σε κάθε αγώνα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι το 2021 σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία και τον Μάιο να πανηγυρίσουμε μαζί πρωτάθλημα και κύπελλο”.

Έρικ Μποτεάκ: “Γειά σε όλους, εδώ ο Έρικ Μποτεάκ! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη σας. Έχουμε φοβερούς φιλάθλους στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν φοβερός ο χρόνος το 2020 με το πρωτάθλημα πέρσι και το Γιουρόπα Λιγκ φέτος επίσης. Τώρα χρειάζεται να πάμε στο 2021 και εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους, με οικογενειακή υγεία και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα, θα σας δω σύντομα στο γήπεδο”.

“Εύχομαι σε όλους υγεία και χαρά και ελπίζω το νέο έτος να μας βρεί ψηλά στην κορυφή”.

Μίχαλ Ντούρις: ” Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Να προσέχετε και να είστε υγιείς”.

Το βίντεο: