Home TOP NEWS Οι καλύτερες πράσινες στιγμές του 2020 μέσα από τα μάτια του OmonoiaNews...

Οι καλύτερες πράσινες στιγμές του 2020 μέσα από τα μάτια του OmonoiaNews (φωτορεπορτάζ)


Το 2020 που θα μας αποχαιρετήσει σε λίγες ώρες ήταν εφιαλτικό για όλο τον πλανητή καθώς ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμη από την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο για τους ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου και δη τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν μια σπουδαία χρονιά η οποία μείνει για πάντα αξέχαστη.

Η ομάδα μας μέσα στο 2020 ευτύχησε να πανηγύρισει την πρωτιά στο πρωτάθλημα το οποίο ως γνωστόν διακόπηκε προώρα λόγω της πανδημίας.

Μετά από χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στις Ευρωπαϊκές διοργάνωσεις και μάλιστα το έκανε με τον καλύτερο τρόπο αφού κατάφερε να εισέλθει σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της εκπληρώνοντας ένα μεγάλο απωθημένο.

Νίκησε τον Αποέλ σπάζοντας μια αρνητική κατάρα που έτρεχε εδώ και 7,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Απρίλιο του 2013, ενώ στα αξιοσημείωτα για το 2020 ήταν και η πρώτη νίκη σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μέσα σε όλα αυτά το 2020 είχαμε επίσης την αποχώρηση του Ματ Ντάρμπισαιρ από την ομάδα μας, τους πανηγυρισμούς στο Fan Club Lakatamias για την ιστορική πρόκριση σε ομίλους, το ρεκόρ του Γιόρντι Γκόμεθ με το γκολ που πέτυχε από τα 56 μέτρα κόντρα στην PSV, αλλά και το ιστορικό φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς το περασμένο καλοκαίρι.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ετοίμασε η ιστοσελίδα μας με τις πιο σημαντικές στιγμές που ζήσαμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο 2020 και οι οποίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.