Home TOP NEWS Post Game: Στάθηκε στο μπόι της, επέστρεψε στις νίκες καιι… βλέπει με...

Post Game: Στάθηκε στο μπόι της, επέστρεψε στις νίκες καιι… βλέπει με άλλη ψυχολογία την συνέχεια!


Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από το αποτέλεσμα χθες βράδυ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο χωρίς άγχος και πίεση δείχνοντας αποφασισμένη για να διεκδικήσει κέρδος, κάτι που στο τέλος της βραδιάς το κατάφερε και επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αν εξαιρέσουμε τα 25 λέπτα του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα μας οπισθοχώρησε αφήνοντας χώρο στον ΠΑΟΚ και δημιούργησε ευκαιρίες φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, στα υπόλοιπα λεπτά ανταποκρίθηκε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα και κατάφερε να πανηγυρίσει μια ιστορική νίκη.

Ο Χούμποτσαν πέραν της φάσης του γκολ της ισοφάριση το οποίο προήλθε μετά από ωραίο συνδυασμό ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ στα αμυντικά του καθήκοντα και “έσβησε” στην κυριολεξία τον Τζόλη, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δοκίμασαν να επιτεθούν από την πλευρά που αμυνόταν. Οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην άμυνα οι Λανγκ, Λούφτνερ και Κίκο μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοση τους, ωστόσο έκαναν τα βασικά έτσι ώστε να μην απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Φαμπιάνο.

Στο κέντρο οι Βίτορ Γκόμες και Κούσουλος έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κερδίζοντας πολλές μάχες στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, Θα σταθούμε στον Πορτογάλο, ο οποίος θύμισε κάτι από τον εξαιρετικό περσινό Βίτορ Γκόμες πραγματοποιώντας κόντρα στον ΠΑΟΚ την καλύτερη του εμφάνιση που ευχόμαστε να έχει και συνέχεια.

Απο εκεί και πέρα από τους υπόλοιπους που ξεκίνησαν το παιχνίδι, ο Κακουλλής μέχρι το σημείο που αποχώρησε τραυματίας πέραν από το γκολ που πέτυχε, κάθε φορά που πήγαινε η μπάλα στα πόδια του δημιουργούσε “πονοκεφάλους” στην άμυνα του ΠΑΟΚ με την ταχύτητα του και την εκρηκτικότητα.

Επίσης οι Τζιωνής και Λοίζου με την σβελτάδα τους και την γρηγοράδα τους δημιουργήσαν πολλές φορές ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα, μάλιστα ο Τζιωνής θα μπορούσε να μετουσιώσει την καλή του εμφάνιση και με γκολ αν δεν ήταν άτυχος στην φάση του 50ο λεπτού με το δοκάρι, ενώ ο Λοίζου ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι και ο Γιόρντι Γκόμεθ μετέτρεψε σε γκολ το οποίο μας χάρισε τη νίκη.

Όσο για τον Σενέ δεν μπορούμε να πούμε ότι έβγαλε μάτια, ωστόσο ο Σενεγαλέζος ήταν μέσα στην φάση του γκολ στο 9ο λεπτό, αλλά και στην μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου με το δοκάρι του Τζιωνή.

Τώρα γι αυτούς που αγωνίστηκαν ως αλλαγή, ο Σέχου που πέρασε στην θέση του Κακουλλή, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, έκανε πιο αμυντική την ομάδα μας, με το Νιγηριανό να κερδίζει αρκετές “μάχες” στην μεσαία γραμμή.

Οι άλλες τρεις αλλαγές που έγιναν μαζεμένες ο Λέτσιακς, Ντούρις και Γιόρντι Γκόμεθ πρόσθεσαν ακόμη περισσότερη ποιότητα και ενέργεια στην ομάδα μας και βοήθησαν με τον τρόπο τους να έρθει η επιτυχία. Ο Ασάντε που άλλαξε τον Λοίζου δεν πρόλαβε στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε να δείξει ή να προσφέρει κάτι.

Συμπερασματικά η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νίκη της βαθμολογικά μπορεί να μην κερδίζει κάτι όσον αφορά στην βαθμολογία αφού η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί μετά τη νίκη της PSV επί της Γρανάδα, ωστόσο η ομάδα μας επωφελείται οικονομικά αφού θα βάλει στα ταμεία της 570.000

Επίσης το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ με τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έσπασε την γκίνια των 9 συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας “μπολιάστηκαν” με την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει και του “αιώνιου” ντέρμπι που ακολουθεί την Δευτέρα αλλά και της δύσκολης συνέχειας.

Στα της Ευρώπης η τελευταία δοκιμασία της ομάδα μας θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στην Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.