Home TOP NEWS Της αρέσει να παίζει σε ανοικτό γήπεδο!

Της αρέσει να παίζει σε ανοικτό γήπεδο!


Είναι γεγονός ότι στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα η ομάδα μας τόσο σε Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη στα οποία έπαιζε σε ανοικτό γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά και σωστά σε αυτά.

Σε όλα τα ματς της Ευρώπης με ΠΑΟΚ εκτός και εντός , με Γρανάδα εκτός και εντός και με PSV εντός, τα οποία ήταν παιχνίδια υψηλών εντάσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να της αρέσουν και να παίζει σωστό ποδόσφαιρο κι αυτό το έδειξε και στα ντέρμπι του πρωταθλήματος στα οποία μάζεψε από αυτά τους 7 από τους 17 βαθμούς που έχει.

Με την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της η ομάδα μας, μας θύμισε την ΟΜΟΝΟΙΑ που θαυμάσαμε το καλοκαίρι στα Ευρωπαϊκά και στα συνεχόμενα ντέρμπι του πρωταθλήματος και μας έκανε να νιώσουμε περηφάνια και όχι αυτή που είδαμε το τελευταίο δίμηνο στο πρωτάθλημα στα “εύκολα” παιχνίδια.

Αγωνιστικά λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και ψες ότι θέλει να βλέπει μπροστά της γήπεδο και να ξεδιπλώνεται, ενώ στα παιχνίδια που είχε να αντιμετωπίσει ομάδες με ζώνη άμυνας και έπρεπε να ήταν πιο επιθετική δεν της βγήκε σε κανένα βαθμό, άλλωστε αυτό μαρτυράνε και τα αποτελέσματα.

Πέραν της νίκης με τις επιλογές που έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ αποδείχθηκε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν οι επιθετικές λύσεις και για τα πιο εύκολα παιχνίδια κι αυτές βρίσκονται στον πάγκο.

Πάικτες όπως είναι ο Μαρίνος Τζιωνής, ο Λοίζος Λοίζου, ο Σενέ και ο Κακουλλής έδειξαν και κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι “διψάνε” για μπάλα και είναι εκεί έτοιμοι να μπουν να δώσουν λύσεις και να βοηθήσουν την ομάδα.