Home TOP NEWS Σε θετικό κλίμα και με την ψυχολογία στο ζενίθ συνεχίζεται η προετοιμασία...

Σε θετικό κλίμα και με την ψυχολογία στο ζενίθ συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης!


Από την στιγμή που το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο είναι λογικό να μην υπάρχει ούτε χρόνος για χαλάρωση, ούτε για ξεκούραση.

Ήδη στο “πράσινο” στρατόπεδο” άφησαν πίσω τους την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα και έχουν ήδη επικεντρωθεί στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Τρίτης, το τελευταίο για το 2020 κόντρα την Ανόρθωση.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της Τρίτης έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”.

Το κλίμα πάντως στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα μετά και τις τρεις σερί νίκες, οι οποίες συνοδεύτηκαν και με πολύ καλή εμφάνιση είναι εξαιρετικό κι όλοι ευελπιστούν ότι σε συνδυασμό και την καλή ψυχολογία όλο αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στο σημαντικό ματς κόντρα στην Ανόρθωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες των τριών ποδοσφαιριστών που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Από εκεί και πέρα θα έχει στην διάθεση του, τους Μποτεάκ και Κακουλλή που επέστρεψαν από τον τραυματισμό τους, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Χάρη Μαυρία.

Τέλος ο Μαρίνος Τζιωνής που αποχώρησε με πόνους στην μέση από το ματς με την Καρμιώτισσα, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του, αν και εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Πάντως αν δεν μπορέσει να είναι στην αποστολή ο Τζιωνής θα μιλάμε για απώλεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς ο ποδοσφαιριστής διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ενώ σκόραρε και στα δύο τελευταία παιχνίδια.