Home TOP NEWS Γιόρντι Γκόμεθ: “Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε έχουμε μεγάλες πιθανότητες για να...

Γιόρντι Γκόμεθ: “Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε έχουμε μεγάλες πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη”


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις του:

Εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση.Πώς το περιμένεις; “Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι μπορούμε και πάλι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Τρία παιχνίδια απέναντι στην Ανόρθωση από πέρσι μέχρι φέτος. Όλα εξελίχθηκαν με στενό σκορ. Περιμένεις παρόμοιο παιχνίδι και την Τρίτη; “Μάλλον θα είναι παρόμοιο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι σίγουρος ότι με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη”.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Πιστεύεις ότι αυτό το γεγονός θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι; “Όλες οι ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται ξέρουμε αυτά που θα πρέπει εμείς να κάνουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά θα αναλύσουμε τον αντίπαλο όπως πάντα, αλλά πιστεύω όσο επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, τότε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Τι κρατάς από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα; “Ήταν καλό παιχνίδι. Πολύ σημαντικοί τρείς βαθμοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Προφανώς και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, με τα γκολ, με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Ανόρθωση, είναι το τελευταίο του χρόνου και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Παρά τις απουσίες που έχουμε, η ομάδα δείχνει εξαιρετικό πνεύμα και στα τελευταία παιχνίδια της πήρε τρεις συνεχόμενες νίκες. Πώς σχολιάζεις το γεγονός αυτό; “Ο κάθε ένας στην ομάδα είναι ικανός να αγωνιστεί. Έχουμε κάποιους παίκτες εκτός λόγω του ιού και των τραυματισμών, αλλά έχουμε εξαιρετική ομάδα και κάθε παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ είναι ικανός να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Το έχουμε δείξει αυτό και δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς”.