Home TOP NEWS Το παράδοξο στον ενάμιση χρόνο Χένινγκ Μπεργκ και το αυριανό ματς

Το παράδοξο στον ενάμιση χρόνο Χένινγκ Μπεργκ και το αυριανό ματς


Η Πάφος ήταν η τελευταία ομάδα που απέμενε να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ επί θητείας Χένινγκ Μπεργκ για να καταγραφούν επιτυχίες επί όλων των ομάδων στη Κύπρο, στο διάστημα που ο Νορβηγός είναι στον Πάγκο μας. Ουσιαστικά στους δύο τελευταίους αγώνες, έμεναν και οι τελευταίες ομάδες οι οποίες βγήκαν από τη σχετική λίστα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ πάντως έχει ένα εξαιρετικό στατιστικό σε ότι αφορά στους αγώνες ντέρμπι. Απέναντι στις ομάδες της πρώτης εξάδας, δηλαδή απέναντι σε Ανόρθωση, Απόλλωνα, ΑΕΛ, Αποέλ και ΑΕΚ μετράει μόλις μία ήττα. Εκείνο το 2-1 στο Τσίρειο πέρσι.

Το παράδοξο είναι πως η ομάδα μας έχασε τα περισσότερα της παιχνίδια απέναντι στους μικρούς. Θυμίζουμε τις ήττες από Πάφο, Εθνικό, Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό.

Αρκετοί είναι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που λένε… «την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τη φοβόμαστε στα ντέρμπι», και αυτό το στατιστικό είναι ενδεικτικό αυτής της αναφοράς.

Βέβαια για να μπορέσει μία ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα είναι απολύτως απαραίτητο να περιορίζει τις απώλειες της στα παιχνίδια στα οποία είναι το φαβορί.

Ένα τέτοιο ματς είναι και το αυριανό. Κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, έδειξε η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ τη μαχητικότητα της και την ικανότητα της να βάζει δύσκολα στους μεγάλους και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα καταφέρουμε.