Home TOP NEWS Ξεκινάει η δουλειά για το παιχνίδι με τον Αποέλ!

Ξεκινάει η δουλειά για το παιχνίδι με τον Αποέλ!


H ομάδα μας καλείται να προσγειωθεί και πάλι στην Κυπριακή πραγματικότητα και να επικεντρωθεί στον δύσκολο και πολύ σημαντικό αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Αποέλ.

Όπως είπαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ κάτι που της έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο και δη την πρώτη της επιτυχία σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν αρκετά ενθαρρυντική και είχε πολλά θετικά στοιχεία τα οποία μας αφήνουν μια νότα αισιοδοξίας για την συνέχεια κυρίως στο πρωτάθλημα αφού στην Ευρώπη τα πράγματα τελείωσαν, καθώς το ματς με την PSV απλά θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Πλεον στο “πράσινο” στρατόπεδο αφήνουν πίσω τους, τα της Ευρώπης και στρέφουν ξανά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στο επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό με τον Αποέλ την ερχόμενη Δευτέρα(7/12) και το οποίο θα λάβει χώρα στο ΓΣΠ.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το “αιώνιο” ντέρμπι στο οποίο φυσικά ο στόχος είναι μόνο η νίκη και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας σήμερα, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά.

Ο Χένινγκ Μπεργκ για τον αγώνα της Δευτέρας θα περιμένει να δει σε ποια κατάαταση βρίσκονται οι Μαυρίας,Μποτεάκ και Κακουλλής για να ξέρει αν θα μπόρει να τους υπολογίζει για το “Κλάσσικο”.

Από εκεί και πέρα ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του, όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα καταστρώσει τα πλάνα του για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει και στον θεσμό του πρωταθλήματος στα θετικά αποτελέσματα.