Home TOP NEWS Aυτά τα χαρακτηριστικά για τον εξτρέμ!

Aυτά τα χαρακτηριστικά για τον εξτρέμ!


Από την στιγμή που το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα δεν έχει κλείσει, τα πάντα παραμένουν ανοικτά όσον αφορά σε κάποια άλλη προσθηκή στο ρόστερ της ομάδας μας πέραν από αυτήν του Τσέποβιτς.

Το σίγουρο είναι ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνονται για νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Παναγή, καθώς η επιστροφή του Χαράλαμπου Κυριακίδη στην αγωνιστική δράση δεν αναμένεται να γίνει σύντομα αν και είναι στο στάδιο της αποκατάστασης.

Ο Χένινγκ Μπεργκ το ξεκαθάρισε αρκετές φορές στις διασκέψεις τύπου μετά τα παιχνίδια της ομάδας μας, ότι έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό και μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σε μεταγραφή.

Πάντως αν γίνει κίνηση για απόκτηση ποδοσφαιριστή πέραν του τερματοφύλακα αυτή θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του φυσικά δεν “καίγονται” για περαιτέρω ενίσχυση αφού βλέπουν ότι η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή την στιγμή ανταποκρίνεται σωστά και βγάζει μια πολύ καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά ο Νορβηγός τεχνικός αν κρίνουμε από τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή την στιγμή στην διάθεση του ξέρουμε σε μεγάλο βαθμό ποιο είναι το προφίλ και τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που θέλει.

Ο Μπεργκ έδειξε και με τους Τιάγκο, τον Μποτεάκ, τον Λοίζου, αλλά και τον Τζιωνή, θέλει τους παίκτες που αγωνίζονται στα “φτερά” να παίζουν με το αντίθετο πόδι, δηλαδή αν αγωνίζεται στα αριστέρα να παίζει με το δεξί και το αντίθετο κι αν γίνει κίνηση αυτά τα χαρακτηριστικά θα θέλει να έχει ο υποψήφιος για τα άκρα.