Home TOP NEWS Match Report: Τζάμπα απώλεια βαθμών σε ένα ματς με δύο πρόσωπα

Match Report: Τζάμπα απώλεια βαθμών σε ένα ματς με δύο πρόσωπα


Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο και έφτιαξε ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παπουλή πριν το ημίχρονο και έδειχνε ικανή να φτάσει στο στόχο της.

Απέναντι σε έναν Ολυμπιακό ο οποίος στο πρώτο μέρος σκόραρε και έχασε κι αυτός μεγάλες ευκαιρίες, τη μεγαλύτερη του για να κάνει το 2-0, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να έκανε εύκολο το έργο της αν ήταν ουσιστική στο καλό της διάστημα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλά πράγματα να παρουσιάσει, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε τις σημαντικότερες στιγμές, έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Είναι οδυνηρή η απώλεια βαθμών σε έναν τέτοιο αγώνα. Δέχθηκε κάρτα και χάνει έναν αγώνα ο Χούμποτσαν.

Το παιχνίδι

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε το παιχνίδι τους με Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Σέχου και Λέτσιακς στην άμυνα, τους Γκόμεθ και Βίτορ στο κέντρο και τους Παπουλής και Λοϊζου στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Βάζει δίδυμο στην επίθεση τους Τσέποβιτς και Ασάντε.

Η πρώτη τεράστια ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 2ο λεπτό όταν ο Λοϊζου πήρε μπάλα στο κέντρο, ανέβηκε λίγα μέτρα, έδωσε κάθετα στο Ασάντε ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Μιχαήλ, τον ακολούθηε ο Τσέποβιτς, του έδωσε την πάσα όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει αφού τον πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 5ο λεπτό ο Γκόμεθ βρέθηκε έξω από την περιοχή, έκανε σουτ όμως ήταν άστοχος.

Ήταν καλό το ξεκίνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία επέβαλε το παιχνίδι της από την αρχή.

Στο 10’ ο Παπουλής βρήκε τον Τσέποβιτς με κάθετη πάσα, αυτός άνοιξε διασκελισμό πήρε μπάλα και επιχείρησε σουτ από πλάγια όμως κέρδισε κόρνερ αφού η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου.

Στο πρώτο 10λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 5 κόρνερ.

Το πρώτο σουτ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 13ο λεπτό χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Φαμπιάνο.

Στο 15ο λεπτό ήρθε η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό, όταν ο Γκουστάβο έκανε καλό σουτ αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 21ο λεπτό συνδυάστηκαν οι Παπουλής και Τσέποβιτς, ο Ελαδίτης έκανε μέσα απ΄οτην περιοχή ένα άστοχο σουτ.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 22ο λεπτό από τον Παπουλή. Έδωσε πλάγια ωραία στον Ασάντε, αυτός είδε τον Παπουλή στο ύψος του πέναλτι και του πέρασε τη μπάλα, έκανε μία προσποίηση και ένα σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μιχαήλ.

Στο 25ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε μεγάλη απόκρουση όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβηκαν και μπήκαν στην περιοχή μας, ο Κοστόφ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο σούταρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Έκανε κι ένα σουτ μετά ο Κα για τον Ολυμπιακό όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε εύκολα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Τσέποβιτς έκανε ένα πλασέ από πλάγια θέση όμως ήταν λίγο άστοχο.

Στο 28ο λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Κα. Πήρε μπάλα ανάμεσα από 4 παίκτες μας, ανέβηκε μερικά μέτρα, έκανε ένα σουτ βολίδα από δύσκολο σημείο και σκόραρε.

Στο 31ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Ο Κα έκανε τρομερή ντρίμπλα ξεπερνώντας τον Λούφτνερ, έδωσε έτοιμο γκολ στον Κοστόφ ο οποίος πλάσαρε από κοντά όμως ο Φαμπιάνο έκανε τρομερή απόκρουση.

Πιέσαμε μετά το γκολ και προσπαθήσαμε να απαντήσουμε όμως δεν φτιάξαμε τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο 40ο λεπτό ο Λοϊζου πήρε μπάλα από πλάγια θέση, έκλεινε προς τον κεντρικό διάδρομο, έφτασε έξω από την περιοχή, πλάσαρε με το αριστερό με τον Μιχαήλ να αποκρούει και ο Παπουλής ήρθε από πίσω να βάλει το γκολ της ισοφάρισης.

Απείλησε ο Παπουλής με ένα άστοχο σους στις καθηστερήσεις, έκανε άλλη μία απόκρουση ο Φαμπιάνο σε σουτ του Γκουστάβο.

Η τελευταία φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα πλασέ του Τσέποβιτς από πλάγια, ο Μιχαήλ έκανε σπουδαία απόκρουση και δύσκολη σε κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ο Ολυμπιακός που μπήκε 2-3 φορές στη περιοχή μας χωρίς όμως να φτιάξει ευκαιρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσε μπάλα και προσπαθούσε να βρει το διάδρομο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν έφερε κάποια καλή φάση.

Στο 59ο λεπτό ο Χουμποτσαν δέχθηκε κάρτα για κράτημα στον Κοστόφ και χάνει τον επόμενο αγώνα.

Στο 61ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει ξανά. Ο Κα πήρε μπαλα και ντρίπλαρε τον Λούφτνερ αποφέύγοντας τον, έδωσε πίσω στον Κοστόφ ο οποίος σούταρε μπροστά στο τέρμα με τον Φαμπιάνο εξουδετερωμένο όμως ο Χούμποτσαν έβγαλε απίθανη άμυνα για να σώσει την εστία μας.

Στο 66ο λεπτό ο Μπεργκ έκανε τριπλή αλλαγή. Έβαλε στο γήπεδο τους Κούσουλο, Τζιωνή και Τιάγκο, βγάζοντας από τον αγώνα τους Βίτορ, Ασάντε και Λοϊζου.

Δεν είχε φτιάξει ευκαιρία στα 30 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ενώ ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει και το ποσοστό κατοχής της μπάλας.

Στο 76ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία μάλιστα ο Ολυμπιακός με ένα πλασέ του Γκουστάβο από το ύψος της μεγαλης περιοχής το οποίο πέρασε λιγο έξω.

Στο 78ο λεπτό έκανε σουτ ο Τζιωνή και κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ όμως δεν έφερε κάτι.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Τσέποβιτς στο 79ο λεπτό όταν πήρε πάσα στη πλατη της άμυνας του Ολυμπιακού από τον Παπουλή, τελείωσε τη φάση με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα πολύ έξω.

Στο 82ο λεπτό ο Παπουλής μπήκε στη περιοχή έδωσε μπαλιά στον Τσέποβιτς όμως ήταν εκτός θέσης ο Σέρβος και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Στο 83ο λεπτό ο Γκόμεθ κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο. Το εκτέλεσε ο  Γκόμεθ όμως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Λούφτνερ.

Στο 86ο λεπτό ο Τσέποβιτς βρέθηκε σε θέση για σουτ από πλάγια στη περιοχή, το έκανε όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Ο Τιάγκο έκανε ένα πλασέ στο 92ο λεπτό όμως η πμάλα έφυγε άουτ.