Home TOP NEWS Με γεμάτη την “φαρέτρα” για το ντέρμπι με την ΑΕΛ!

Με γεμάτη την “φαρέτρα” για το ντέρμπι με την ΑΕΛ!


Αυτό που έκανε το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στους τελευταίους αγώνες με τις ομάδες του BIG 6 είναι εντυπωσιακό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ξεπεράσει τα δύσκολα εμπόδια στο γήπεδο και βλέπει πλέον τις διαφορές από την κορυφή να συρρικνώνονται αγωνιστική με αγωνιστική.

Η ολική επαναφορά στο πρωτάθλημα ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον Αποέλ, καθώς από το συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι σήμερα η ομάδα μας μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις ήρθαν σε ντέρμπι, ενώ και οι αριθμοί του Δεκεμβρίου αλλά και του Ιανουαρίου επιβεβαιώνουν το αγωνιστικό ανέβασμα των “πρασίνων”.

Τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στρέψει την προσοχή αποκλειστικά στο επόμενο ματς το οποίο είναι το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, στα ευχάριστα λοιπόν για τον Χένινγκ Μπεργκ για το εν λόγω ματς, είναι ότι θα πάει με όλους του, τους ποδοσφαιριστές στην “φαρέτρα” του, καθώς θα έχει και τον Γιόρντι Γκόμεθ στην διάθεση του, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα είχε τρεις επιθετικούς, τους Ντούρις, Κακουλλή και το νεοαποκτηθέντα Μάρκο Τσέποβιτς, γεγονός που αυξάνει τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.