Home TOP NEWS Ο Φώτης Παπουλής για την ανατροπή με τον Απόλλωνα και το ντέρμπι...

Ο Φώτης Παπουλής για την ανατροπή με τον Απόλλωνα και το ντέρμπι με την ΑΕΛ


Ο Φώτης Παπουλής μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόσο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όσο και για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι χρόνια που δουλεύει γι αυτό το πράγμα, μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Εμείς ερχόμαστε από ένα πολύ καλό σερί, είχαμε αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία, ήταν ένα ντέρμπι, βρεθήκαμε στην αρχή πίσω στο σκορ καταφέραμε δείξαμε πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ένα συγκεκριμένο πλάνο που έχουμε σαν ομάδα, καταφέραμε κάναμε το παιχνίδι μας δεν μας επηρεάσε αυτό το πράγμα και ευτυχήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δείχνει μεγάλη θέληση αυτό το πράγμα για να συνεχίσουμε και να σιγά – σιγά να βαδίζουμε βήμα – βήμα εκεί που θέλουμε να φτάσουμε”.

Για την απόδοση του: “Η απόδοση μου, όπως κρίνω εγώ, είμαι πάντα εδώ για να βοηθάω την ομάδα μου όποτε με χρειαστεί. Στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχουνε μονάδες, υπάρχει ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό κι εκεί πρέπει να δουλέψουμε, εκεί θέλουμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε κι αν καταλάβουμε ο καθέ ένας που έχουμε καταλάβει πάρα πολύ καιρό τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και βγάζουμε αυτή την θέληση, αυτή την αποφασιστικότητα θα είμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι και καλύτεροι, θα έρχονται οι νίκες και θα παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: “Μας έχει δείξει το φετινό πρωτάθλημα ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σίγουρα η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει κι αυτή μια συνέπεια. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς θα κοιτάξουμε για να είμαστε πάλι με την ίδια θέληση, με την ίδια οργάνωση, να ξεκουραστούμε μια-δυο μέρες που μας δίνεται και να πάμε σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε όλα τα παιχνίδια για να παίξουμε για τη νίκη”.

Τα κλειδιά για να φύγουμε με τη νίκη από το Τσίρειο: “Η ομάδα έχει βρει ένα ρυθμό, έχει βρει μια ομαδικότητα, έχει βρει μια πολύ καλή ροή. Θα “χτίσουμε” πάνω σε αυτό, δεν υπάρχουνε μυστικά ή μπορεί να κάνουμε κάποια μαγικά, μπορούμε σε αυτό που δουλεύουμε κάθε μέρα για να είμαστε καλύτεροι, σε αυτό το πλάνο του προπονητή, αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε, με ομαδικότητα και νομίζω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα μπορέσουμε να φύγουμε και με τη νίκη”.

Δείτε το σχετικό βίντεο: