Home TOP NEWS Να ξεκινήσει στο 2021 από εκεί που έμεινε το 2020!

Να ξεκινήσει στο 2021 από εκεί που έμεινε το 2020!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο “ΑΕΚ Αρένα (18:00,Primetel 1HD). Πρόκειται για το δυσκολότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να έρθει το διπλό έτσι ώστε να συνεχιστεί η αντεπίθεση για τον τίτλο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ομάδα χρειάζεται να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο. Η δουλειά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού και η ΑΕΚ με τον Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και θα κυνηγήσει τη νίκη.

Χρειάζεται θέληση και πάθος για να έρθει το διπλό κάτι που θα εκτοξεύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα «φωνάξει» ακόμη πιο δυνατά ότι πάει για τίτλο.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στον Κυριακίδη ο οποίος είναι παροπλισμένος εδώ και καιρό αλλά και στο νεοφερμένο Τσέποβιτς ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από την ομάδα μας.

Στα ευχάριστα είναι ότι ο Νορβηγός μετράει επιστροφές, ενώ είδε και τους Παπουλή και Ασάντε που αντιμετώπισαν μικροτραυματισμούς στο ματς με την Ανόρθωση να δηλώνουν παρών.