Home TOP NEWS Επανέρχεται στην ενδεκάδα μετά από τρία παιχνίδια!

Επανέρχεται στην ενδεκάδα μετά από τρία παιχνίδια!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει στις 17:00 τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η ομάδα μας στοχεύει και στο σημερινό παιχνίδι μόνο τη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών που θα της επιτρέψουν να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, αλλά και για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τις επιλογές που πιθανών να κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ στον σημερινό αγώνα αναφερθήκαμε και στην πρόβλεψη της ενδεκάδας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθεί σήμερα είναι κι ο Άνταμ Λανγκ, ο οποίος θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την θέση του τιμωρημένου Τόμας Χούμποτσαν. Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει λοιπόν στην ενδεκάδα μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Απουσιάσε από το παιχνίδι με την ΕΝΠ καθώς ήταν τιμωρημένος, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Δόξα.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναμένεται ότι θα κάνει και σήμερα δυνατές επιλογές για το στήσιμο της ενδεκάδας. Πάντως όποιοι και να επιλεγούν να αγωνιστούν, θα κληθούν να φανούν συγκεντρωμένοι στα μετόπισθεν και αποτελεσματικοί μπροστά από την εστία, για να μην δώσουν ευκαιρία στη Νέα Σαλαμίνα να πιστέψει για κάτι θετικό.