Home TOP NEWS Θέλει και γι αυτό τον λόγο τη νίκη!

Θέλει και γι αυτό τον λόγο τη νίκη!


Το αήττητο σερί της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα καλά κρατεί και θα επιδιώξει σήμερα να το διευρύνει στο απογευματινό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Πέραν αυτού όμως το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχει άλλο ένα λόγο να θέλει τους τρεις βαθμούς σήμερα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και δεν είναι άλλος από το να κρατήσει το αήττητο του στο ΓΣΠ που τρέχει από την περσινή σεζόν.

Η τελευταία φορά που η ομάδα μας έφυγε από το “σπίτι” της με σκυμμένο κεφάλι, γνωρίζοντας την ήττα, ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, όταν έχασε από τον Εθνικό Άχνας με 1-2.

Σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο μετά από την τελευταία μας ήττα στο ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα, την ομάδα που την κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα για τελευταία φορά, έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη διατηρώντας φυσικά για άλλο ένα παιχνίδι το αήττητο μέσα στο ΓΣΠ.

Όλο αυτό είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα που δεικνυεί για άλλη μια φορά την σωστή δουλειά που επιτελείται από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επίσης φανερώνει το σπουδαίο έργο που πραγματοποιεί ο Χένινγκ Μπεργκ σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Για την ιστορία να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος παραμένει αήττητη σε 11 συνολικά παιχνίδια στο ΓΣΠ μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στην περσινή σεζόν η οποία διακόπηκε προώρα λόγω κορωνοϊού η ομάδα μας μετά την ήττα της από τον Εθνικό Άχνας η οποία ήταν και η τελευταία στο ΓΣΠ, είχε καταφέρει να πετύχει άλλη μια νίκη επικρατώντας της ΕΝΠ με 3-0.