Home TOP NEWS Ερνέστ Ασαντέ: “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι”

Ερνέστ Ασαντέ: “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι”


Ο Ερνέστ Ασαντέ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ. Ο Γκανέζος αναφέρθηκε στα «κλειδιά» για να έρθει η νίκη, εξήγησε αν θα παίξει ρόλο το γεγονός πως αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης και τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι αν θα σκοράρει ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Ασαντέ:

Μεγάλο ντέρμπι αυτήν την εβδομάδα απέναντι στον Αποέλ. Ποια η άποψη σου για το παιχνίδι; «Η άποψη μου είναι πως όλοι γνωρίζουμε τι είδους παιχνίδι είναι και προετοιμαζόμαστε για αυτό».

Ποια είναι τα «κλειδιά» για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι; «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα και να μην αλλάξουμε πολλά. Να συνεχίσουμε με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Το επόμενο είναι το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Πιστεύεις ότι το γεγονός αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι; «Ναι πιστεύω θα παίξει. Όμως θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι και οι φίλαθλοι μας το ίδιο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και μην πετάξουμε βαθμούς».

Είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με εφτά τέρματα (μαζί με τον Παπουλή). Πως νιώθεις για το γεγονός αυτό; «Νιώθω πολύ ωραία, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό πράγμα για εμένα, αλλά η ομάδα. Ας πούμε ότι οι αμυντικοί μας σκοράρουν και πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τότε θα είμαι εντάξει με αυτό. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».

Οι φίλαθλοι μας ανυπομονούν για το ντέρμπι. Ποιο είναι το μήνυμα σου προς αυτούς; «Όπως λέω πάντα, συνεχίστε να μας στηρίζετε. Όπως έχω πει πριν, θέλουμε και εμείς να τους κάνουμε χαρούμενους και θέλουμε και εμείς να είμαστε χαρούμενοι. Θα παλέψουμε για εσάς, μείνετε δίπλα μας».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Σε λίγο γραπτώς οι τοποθετήσεις του