Home TOP NEWS Λευτέρης Κοντολεύτερος: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την...

Λευτέρης Κοντολεύτερος: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την δούμε μέχρι το τέλος”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λευτέρης Κοντολεύτερος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM (95.0) για το επικείμενο ντέρμπι της ομάδας μας κόντρα στον Αποέλ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Είναι μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας. Ένα αιώνιο ντέρμπι. Σίγουρα, είναι πολύ διαφορετικό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, διότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ενώ, η Ομόνοια είναι στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την δούμε μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι έχει ένα προβάδισμα η Ομόνοια, λόγω της κατάσταση, αλλά είναι ένα αιώνιο ντέρμπι».

Για το δυνατό σημείο της Ομόνοιας: «Τα δυνατά σημεία της Ομόνοιας είναι η ομαδικότητα, ο τρόπος που παίζει και η καλή ψυχολογία που βρίσκεται αυτή την στιγμή. Αλλά, σε ένα ντέρμπι όλα μπορείς να τα περιμένεις».

Για την σημασία του ντέρμπι: «Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι, διότι θα τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία και θα μπει με μία δυναμική στην δεύτερη φάση. Θα παίξεις με τον έκτο, ενώ οι άλλοι θα παίξουν μεταξύ τους».

Για την πορεία της Ομόνοια: «Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν ικανοποιεί αυτή την στιγμή η Ομόνοια. Σίγουρα υπήρχε ένα διάστημα που δεν έπαιζε καλά, όταν υπήρχαν και οι ευρωπαϊκοί αγώνες, αλλά βρήκε τον τρόπο να επανέρθει. Ήταν στο -8 και κατάφερε να κερδίσει τα ντέρμπι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι είχε μεγάλη πίεση και κατάφερε να αντιδράσει».

Εάν είναι πλεονέκτημα που δεν χάνει στα ντέρμπι: «Είναι πλεονέκτημα, διότι τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχε αυτό. Είναι πλεονέκτημα, νοουμένου ότι θα κερδίζεις τα παιχνίδια με τους μικρότερους αντιπάλους».

Για τον κόσμο: «Εάν είχε τον κόσμο της, στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η Ομόνοια, σίγουρα θα είχε μεγαλύτερη δυναμική. Ο κόσμος είναι η δύναμη της Ομόνοιας, αλλά δυστυχώς δεν τον έχει τώρα».

Για τον Τσέποβιτς: «Φαίνεται ότι ο Τσέποβιτς μας δείχνει ότι έχει το εύκολο γκολ. Αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Θα είναι απών από το ντέρμπι και σίγουρα είναι απώλεια, αλλά πιστεύω ότι βρεθούν οι λύσεις. Ο Ασάντε μας έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει»

Για τον Φαμπιάνο: «Εγώ πιστεύω θα προλάβει. Αλλά, εάν δεν παίξει θα είναι απώλεια. Ο Φαμπιάνο δίνει ασφάλεια στην ομάδα και σε κάθε παιχνίδι δείχνει την αξία του».

Για το τι θυμάται από τα ντέρμπι: «Τι να σου πω; Για τα γκολ του έβαλα; Τον κόσμο; Εγώ για να σου πω την αλήθεια θυμάμαι τον κόσμο. Αυτό θα μου μείνει για πάντα»