Home TOP NEWS Για την φανέλα σου, την ιστορία σου και για 1948 λόγους… μόνο...

Για την φανέλα σου, την ιστορία σου και για 1948 λόγους… μόνο νίκη!


Τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Αποέλ είναι από αυτά που εξιτάρουν πάντα το φίλαθλο κοινό, πόσο μάλλον τους οπαδούς των δύο οπάδων, αλλά και τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.


Τα κίνητρα σε άλλο ένα μεγάλο Λευκωσιάτικο ντέρμπι είναι πάρα πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτο η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την υλοποιήση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεύτερο θέλει ζευγαρώσει τις νίκες της κόντρα στον “αιώνιο” στην φετινή σεζόν. Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ   θέλει τη νίκη σήμερα για τους δικούς της 1948 λόγους.

Η ομάδα μας οφείλει απόψε να κυνηγήσει με όλες της, τις δυνάμεις, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το τρίποντο, για τη φανέλα της, την ιστορία της και τον κόσμο της.

Η ομάδα μας φέτος κατάφερε να “σπάσει” μια κακή παράδοση που είχε απέναντι στον “αιώνιο” της, έχει γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας κόντρα στον Αποέλ, γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές καλούνται πριν το παιχνίδι, να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο μες τα μάτια και όλοι μαζί με το “μαχαίρι” στα δόντια, χωρίς κανένα ίχνος φόβου να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν άλλη μια νίκη και να αρχίσου να “χτίζουν” το δικό τους σερί απέναντι στον Αποέλ.

Την φετινή σεζόν δεν δείχνουν να υπερτερούν σε τίποτα απέναντι στην ομάδα μας, γι αυτό το βράδυ καλούνται άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο να παρουσιαστούν ξανά με καρδιά, πάθος και θέληση στοιχεία τα οποία αν τα παρουσιάσουμε θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για την κατάκτηση των τριών βαθμών.