Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με τον Αποέλ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με τον Αποέλ


H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στις 18:30 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Όπως ενημέρωσαν οι “πράσινοι” το βράδυ της Παρασκευής, η ομάδα μας θα μεταβεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας με μια 20αδα ποδοσφαιριστών στην αποστολή της. Εκτός για το ντέρμπι έμεινε ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Απο εκεί και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ετοιμάσει τις προηγουμένες μέρες τα πλάνα του με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα μας με ότι καλύτερο διαθετεί για να “χτυπήσει” τη νίκη, που θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Τα κίνητρα για νίκη σε τέτοιου είδους αγώνες είναι πάρα πολλά τα οποία τα έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενα μας άρθρα, γι’ αυτό όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα παρουσιάσει την ομάδα μας με τους πιο κάτω έντεκα ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Χούμποτσαν (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ που επιστρέφει από την τιμώρια του και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής.

Τέλος στην επιθετική γραμμή περιμένουμε ότι ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει τους ΑσάντεΤιάγκο και τον Λοίζο Λοίζου.