Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ξεκάθαρο προβάδισμα με σκόρερ τον Μάρκο και ασιστ του Γιαν

Ημίχρονο: Ξεκάθαρο προβάδισμα με σκόρερ τον Μάρκο και ασιστ του Γιαν


Κρατάει στα χέρια της το καθαρό 2-0 η ΟΜΟΝΟΙΑ με πρωταγωνιστές τους Τσέποβιτς που σκόραρες δις και Λέτσιακς που του ετόιμασε και τα δύο τέρματα. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα στον αγώνα όμως όποτε αποφασίσει να βγει μπροστά μπορεί να γίνει απειλητική. Πέραν των δύο τερμάτων είχε άλλες 2-3 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Πάει πολύ καλά το παιχνίδι, η υπεροχή μας στον αγωνιστικό χώρο είναι εμφανής παρά την σχετικά καλή προσπάθεια που καταβάλλει η Νέα Σαλαμίνα και πλέον έχουμε για τα καλά το πάνω χέρι για να πάρουμε το ζητούμενο…

Το Α’ Ημίχρονο

Άρχισε με τον ίδιο σχηματισμό όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους Τσέποβιτς και Ασάντε ξανά δίδυμο στην επίθεση και μοναδική αλλαγή σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα τον Λανγκ στη θέση του Χούμποτσαν.

Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά,  χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλά στον αγώνα, κράτησε μπάλα και επιχείρησε να επιτεθεί ορθόδοξα ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε στα πρώτα λεπτά τα πατήματά της.

Η πρώτη επικίνδυνη φάση ήταν για τη Νέα Σαλαμίνα με μία σέντρα στην περιοχή μας και τον Καμισοκό να μην μπορεί να κάνει την κεφαλιά.

Απάντησε η ΟΜΟΝΟΙΑ με δύο φάσεις αμέσως μετά στο 9ο λεπτό. Ο Ασάντε έκανε πάσα στον Τιάγκο που πλάσαρε αναγκάζοντας τον Βεσελόφσκι σε δύσκολη παόκρουση και στην εξέλιξη της φάσης ο Τσέποβιτς βρέθηκε κοντά στο τέρμα όμως έκανε αδύναμη κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας.

Στο 14ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λοϊζου έβγαλε μπαλιά στον Λέτσιακς ο οποίος ήρθε με ταχύτητα στο αρίστερο άκρο της επίθεσης, αυτός αμέσως έδωσε στον Τσέποβιτς ο οποίος με κοντινή κεφαλιά σκόραρε.

Άλλη μία σέντρα βγήκε στο 19ο λεπτό από τον Λέτσιακς όμως ο Ασάντε δεν πρόλαβε να κάνει κίνηση στη μπάλα.

Στο 25ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα στον Τσέποβιτς ο οποίος απέναντι στον Βεσελόφσκι πλάσαρε αδύναμα και έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Για το επόμενο 10λεπτο δεν είχαμε κάποια φάση μέχρι το 37ο λεπτό όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε με εκρηκτικότητα στην επίθεση, ο Τιάγκο έδωσε εξαιρετική πάσα στον Λέτσιακς αυτός ανέβηκε λίγα μέτρα και ετοίμασε γκολ με ωραία πάσα στον Τσέποβιτς που σκόραρε ξανά.