Home TOP NEWS Με πάθος και τσαμπουκά για τη νίκη στο “αιώνιο” και… την παραμονή...

Με πάθος και τσαμπουκά για τη νίκη στο “αιώνιο” και… την παραμονή στην κορυφή!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τυπικά γηπεδούχα θα αναμετρηθεί στο ΓΣΠ (18:30, Primetel) κόντρα στον Αποέλ στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κληθούν να πραγματοποιήσουν άλλη μια καλή εμφάνιση, όπως αυτές που μας συνήθισαν στα προηγούμενα ντέρμπι, για να πάρουν το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα μας, είναι να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα, να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Δεν θα είναι εύκολη η δουλειά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού ο Αποέλ θα επιδιώξει νίκη γοήτρου κόντρα στην ομάδα μας, ωστόσο το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έδειξε ξανά σε τέτοιου είδους παιχνίδια ότι έχει τον τρόπο και δεν το φοβίζει τίποτα.

Για τον αποψινό αγώνα θα χρειαστεί όλοι μα όλοι που θα αγωνιστούν να έχουν θέληση, πάθος και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να έρθει το τρίποντο, το οποίο αν έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει συνέχεια στο αήττητο της, θα παραμείνει στην κορυφή μπαίνοντας στα πλέι – οφ από θέση οδηγού και παράλληλα θα μπολιαστεί με ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι στον τραυματία Κυριακίδη, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βίτορ Γκόμες, Φαμπιάνο και Τσέποβιτς με τον τελευταίο περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.