Home TOP NEWS Με Βάλεμ εκτός πλάνων. Με Κωστένογλου;

Με Βάλεμ εκτός πλάνων. Με Κωστένογλου;


Όσο καιρό βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Γιόχαν Βάλεμ, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Φώτης Παπουλής δεν κλήθηκε σε κάποιο από τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά και την ανανέωση που επιχειρήθηκε να γίνει.


Ο Γιόχαν Βάλεμ εδώ και λίγες μερές αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Κύπρου και σήμερα έγινε επίσημο ότι σε αυτόν θα καθίσει ο Ελλαδίτης τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε στο επόμενο διάστημα και στις πρώτες κλήσεις του νέου προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου, είναι αν οι πολύ καλές παρουσίες του Φώτη Παπουλή στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα μετρήσουν και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα βρει ξανά μια θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πάντως, παρά τα 36 του χρόνια ο Φώτης Παπουλής μοιάζει σαν ένας “Αιώνιος έφηβος” εντός των τεσσάρων γραμμών και με την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι, αγωνιστικά έχει τις δυνάμεις και μπορεί να προσφέρει αρκετά.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Φώτης Παπουλής είναι ο πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζί με τον Ασάντε, πετυχαίνοντας συνολικά 7 γκολ σε 24 συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Υ.γ. Είδαμε ότι η ηλίκια κάποιες φορές δεν παίζει ρόλο στο να κληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής στην Εθνική του. Ο Χούμποτσαν στην ηλικία των 35, δέχθηκε πριν από λίγο καιρό κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Σλοβακίας, Στεφάν Τάρκοβιτς για να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκρότηματος.