Home TOP NEWS Post Game: Έκλεισε με απόλυτη, σχεδόν, επιτυχία η σειρά των «βατών» παιχνιδιών...

Post Game: Έκλεισε με απόλυτη, σχεδόν, επιτυχία η σειρά των «βατών» παιχνιδιών και πάμε στα ντέρμπι!


Τελείωσε χθες βράδυ μία σειρά αγώνων με τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία με απολογισμό, σε αυτά τα έξι συνεχόμενα ματς, 16 βαθμών. Πολύ καλή η συγκομιδή μας η οποία μας εδραίωσε στα ψηλά της βαθμολογίας και οι πιθανότητες πλέον να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην κορυφή είναι αρκετές.

Το χθεσινό ματς είχε τις δυσκολίες του τις οποίες η ομάδα αντιπαρήλθε, όπως είπε και ο αντίπαλος προπονητής, λόγω της ποιότητας της. Ήταν πολύ ωραία τα γκολ που σημείωσε η ομάδα με τους Τσέποβιτς και Ασάντε οι οποίοι το τελευταίο διάστημα συνθέτουν ένα επιθετικό δίδυμο το οποίο έδεσε και αποδίδει.

Είχε συμβολή και ο Φαμπιάνο στο να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, κάνοντας 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις σε σημεία στα οποία θα μπορούσε ο Ερμής να ξαναμπεί στη διεκδίκηση κέρδους.

Ο Λέτσιακς ήταν και πάλι πρωταγωνιστής καταγράφοντας άλλη μία ασίστ, ο Χούμποτσαν ήταν σταθερότατος ενώ δεν δίστασε να κάνει και αυτός τα ανεβάσματα του στην επίθεση ενώ το αμυντικό δίδυμο δούλεψε σχετικά καλά.

Ο Κούσουλος έβγαλε δυναμισμό σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες όπως και ο Βίτορ ο οποίος είχε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Λοϊζου και Τιάγκο έκαναν καλή προσπάθεια και έτρεξαν αμφότεροι αρκετά, δίνοντας βοήθειες εκεί που χρειαζόταν και στην άμυνα.

Ο Παπουλής έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε ενέργεια, ήταν καλός χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι. Αντικατέστησε τον Βίτορ ο Νικόλας Παναγιώτου ο οποίος στον χρόνο που αγωνίστηκε έδειξε δείγματα της ποιότητας του, έκανε κάποιες ωραίες μπαλιές ακριβείας με το πολύ καλό αριστερό του πόδι. Όπως είπε κι ο Μπεργκ καταφέρνει να αναδεικνύεται, όποτε χρησιμοποιείται, μέσα από τον υψηλό ανταγωνισμό εντός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ντούρις, Τζιωνής και Μποτεάκ έπαιξαν λίγο. 7-8 λεπτά χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι.

Ήταν πολύ σημαντική η νίκη η οποία όμως έφερε και τρεις τραυματισμούς. Του Τσέποβιτς, του Βίτορ και του Φαμπιάνο με τα προβλήματα των δύο τελευταίων να μην δείχνουν σοβαρά. Ο Τσέποβιτς αντιμετώπισε μυικό πρόβλημα. Θα αναμένουμε ενημέρωση από την ομάδα…

Το ζητούμενο ήρθε και πλέον θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να γνωρίζουμε από ποια θέση στη βαθμολογία θα πάμε να παίξουμε με το Αποέλ για να κλείσουμε αυτή την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.