Home TOP NEWS Post Game: Γεμάτη εμφάνιση, διάρκεια και φαντασία στο παιχνίδι μας και… ανυπομονούμε...

Post Game: Γεμάτη εμφάνιση, διάρκεια και φαντασία στο παιχνίδι μας και… ανυπομονούμε για το επόμενο


Ήταν μία ολοκληρωμένη εμφάνιση η χθεσινή από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νίκη με το καθαρό 3-0 ήρθε φυσιολογικά αφού η ομάδα έβγαλε στο γήπεδο επιθετικότητα, φαντασία, είχε ουσία στο παιχνίδι της, αν και θα μπορούσε και για περισσότερα τέρματα, ενώ περιόρισε στο απόλυτο βαθμό την αντίπαλο της. Με όλα αυτά ως δεδομένα δεν θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Ο Μπεργκ δεν δίστασε να παρατάξει το ίδιο σχήμα με το προηγούμενο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι δεν της βγήκαν πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό, και δικαιώθηκε. Έτρεξαν πολύ οι Ασάντε και Τσέποβιτς στην επίθεση, με την άμυνα της ομάδας να αρχίζει από εκεί, ενώ στα επιθετικά τους καθήκοντα ήταν πάρα πολύ καλοί. Ο Σέρβος σκόραρε και ήταν συνεχώς ενεργητικός στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας ενώ ο Ασάντε έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι από την ημέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έδωσε ασίστ, έχασε πολλές ευκαιρίες για σκοράρει και σίγουρα το δικαιούταν.

Η επαναφορά του Κούσουλου στην εντεκάδα έκανε διαφορά στο χώρο του κέντρου ενώ η απόδοση του Γκόμεθ δεν είχε καμία σχέση με αυτήν της περασμένη Παρασκευής στο ΓΣΠ. Ο Λοϊζου κερδίζει με το σπαθί του θέση βασικού στην ομάδα. Ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, ολοκλήρωσε κι αυτός 1-2 φάσεις και δείχνει ότι σιγά σιγά, πέρα από το δεδομένο ταλέντο του και τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που τον συνοδεύουν, ωριμάζει και το παιχνίδι του.

Ο Τιάγκο είχε διάθεση και καλές κινήσεις, έκανε μεν κάποια λάθη όμως σε γενικές γραμμές κατέγραψε μία καλή εμφάνιση.

Σε ότι αφορά στους ακραίους αμυντικούς… ο Λέτσιακς είχε περισσότερη επιθετικότητα χθες στο παιχνίδι από τον Σέχου ενώ κατέγραψε άλλη μία ασίστ. Δεν είχε πολλή δουλειά να κάνει η άμυνα είναι αλήθεια όμως έδειξε σταθερότητα.

Ο Φαμπιάνο έκανε μεγάλη απόκρουση στην μοναδική στιγμή που χρειάστηκε. Ο Παπουλής μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε τη διαφορά. Σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, πέτυχε και το δεύτερο του γκολ με πέναλτι και ήταν πρωταγωνιστής. Ο Ντούρις είχε τη στιγμή του για να σκοράρει, ο Τζιωνής μπήκε με διάθεση και πήρε κάποιες προσπάθειες στα πόδια του ενώ λιγότερο αγωνίστηκε ο Μποτεάκ.

Είδαμε σε γενικές γραμμές πράγματα καλά χθες από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πιο σημαντικό κατά την άποψη μας είναι πως είχε διάρκεια στο παιχνίδι της και ο ρυθμός που επέβαλε στον αγώνα, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που καθάρισε το παιχνίδι, ήταν αμείωτος.

Η εξαιρετική εμφάνιση Ασάντε, το δεύτερο γκολ του Τσέποβιτς στο πρωτάθλημα, η ουσιαστική παρουσία Παπουλή στο παιχνίδι, η ωριμότητα που αρχίζει να επιδεικνύει ο Λοϊζου, η νέα ασίστ Λέτσιακς και η γενικότερη σταθερότητα όλων των παικτών και η διάρκεια στο παιχνίδι της ομάδας είναι αυτά που κρατάμε από τον αγώνα.

Μακάρι η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Ανυπομονούμε για το επόμενο της παιχνίδι.