Home TOP NEWS ‘Επεσε; Nα σηκωθεί ξανά και… να μείνει όρθια μέχρι το τέλος

‘Επεσε; Nα σηκωθεί ξανά και… να μείνει όρθια μέχρι το τέλος

Η χθεσινή εμφάνιση, η ήττα μετά από καιρό και ταυτόχρονα ο αποκλεισμός από την συνέχεια του κυπέλλου έφεραν απογοήτευση και πίκρα στις τάξεις της ομάδας μας.


Δεν ήταν μόνο τα πιο πάνω φυσικά, αλλά ήταν η γενικότερα εικόνα της ομάδας μας. Ο Μπεργκ επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από άλλα παιχνίδια, πράγμα που δεν του βγήκε και φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού να μην βρίσκει το αντίδοτο κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο της.

Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο ο μοναδικός στόχος που απομένει για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ δεν είναι άλλος από το να παλέψει μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να σηκωστεί από την κατραπακιά που δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον Αποέλ και να πάει στο Τσίρειο για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, νίκη η οποία αν έρθει θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο για την συνέχεια.

Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν και “διπλό” στο ντέρμπι των έξι βαθμών κόντρα στην 2η της βαθμολογίας, ΑΕΛ, μόνο έτσι θα μπορέσουν να επουλωθούν οι πληγές που άνοιξαν από τον αποκλεισμό.

Ο κόσμος είναι λογικό αυτή την στιγμή να είναι πληγωμένος, να αντιδρά και να ασκεί κριτική, όμως σε αυτές τις δύσκολες ώρες η ομάδα το μόνο που χρειάζεται δύο μέρες πριν από ένα ντέρμπι είναι μόνο στήριξη.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει η ποιότητα, υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να την σηκώσουν και περιμένουμε τώρα να το πράξουν από το επόμενο κιόλας ματς. Η ομάδα μας όπως έπεσε καλείται να σηκωθεί, να καταθέσει ψυχή και σώμα στο γήπεδο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.