Home TOP NEWS Η επόμενη μέρα της ήττας, η κριτική και… η διαχείριση της

Η επόμενη μέρα της ήττας, η κριτική και… η διαχείριση της


Σε κανέναν δεν άρεσε η εμφάνιση στον επαναληπτικό με τον Αποέλ. Σίγουρα κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας, την ήττα που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Οπωσδήποτε όλοι έχουμε πληγωθεί και προβληματιστεί από το αποτέλεσμα, που ήταν σαν ένα γερό χαστούκι το οποίο μας προσγείωσε απότομα. Το θέμα από εδώ και πέρα είναι η επόμενη μέρα, η διαχείριση του και μάλιστα σε μια κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος.

Από το απόγευμα της Τετάρτης και μετά το τέλος του αγώνα με τον Αποέλ ασκείται έντονη και αυστηρή κριτική στον Χένινγκ Μπεργκ για τις επιλογές που έκανε στην ενδεκάδα στον επαναληπτικό. Ναι να γίνεται κριτική, μόνο έτσι θα διορθωθούν τα λάθη και τα όποια λάθη παρουσιάζονται, άλλωστε ουδείς δεν είναι αλάνθαστος.

Από τη στιγμή όμως που βρισκόμαστε και προς το τέλος της σεζόν με την ομάδα μας να είναι μέσα στον στόχο της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μην ξεφεύγουμε. Πρέπει να προσέχουμε να μην γίνεται η κριτική μηδενισμός και ισοπέδωση.

Είναι γεγονός ότι πλέον δεν είμαστε μαθημένοι στις ήττες κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην δουλειά που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος” από το Νορβηγό τεχνικό την τελευταία διετία. Γι’ αυτό είπαμε πρέπει η κριτική που ασκείται θα πρέπει να είναι πάντα σε λογικά πλαίσια και όχι να τα μηδενίζουμε όλα, άλλωστε σε τέτοιες στιγμές η ομάδα μας χρειάζεται μόνο στήριξη.

Πριν στήσουμε τον οποιοδήποτε στον τοίχο όμως, ας τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν πως η ήττα και ο αποκλεισμός τους συνέφερε. Να δούμε ότι η ομάδα μας θα επωφεληθεί από αυτήν την ήττα και θα την βοηθήσει στο να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Άλλωστε οφείλουμε να σεβαστούμε το έργο όλων στο “Ηλίας Πούλλος”, που κατάφεραν να φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει.

Ότι έγινε λοιπόν στο παιχνίδι του κυπέλλου έγινε, έτσι κι αλλιώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Απο εδώ και πέρα σημασία έχει η επόμενη μέρα και η διαχείριση της ήττας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε κατά την διάρκεια της σεζόν ότι μαθαίνει από τα λάθη της και κοιτάζει μπροστά κι αυτό επιβάλλεται να κάνει και τώρα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στρέψει ήδη την προσοχή στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ, στην οποία θα κυνηγήσουν τη νίκη για να μπορέσουν να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Μέχρι του τέλος του πρωταθλήματος απομένουν 8 παιχνίδια με τον δρόμο να φαντάζει μακρύς και τα «κουκιά» μας θα τα μετρήσουμε τον Μάιο και όχι τον Μάρτιο ούτε τον Απρίλιο.