Home TOP NEWS Με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα για ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο!

Με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα για ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο!


Η OMONOIA αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα παρουσιαστεί σε άλλο ένα παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία αν έρθει θα της δώσει την ευκαιρία να αυξήσει τις διαφορές από τις ομάδες που την ακολουθούν στο +7 περιμένοντας την ίδια ώρα τα αποτελέσματα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα που θα αγωνιστούν την Κυριακή(21/3) με Ανόρθωση και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, η αντίπαλος μας βαθμολογικά μπορεί να μην καίγεται και να είναι κάπως αδιάφορη, ωστόσο δεν θα παραδοθεί εύκολα, γι αυτό και οι παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν σήμερα θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων σε όλο το 90λέπτο και να μην επιτρέψουν στην ΑΕΚ να πιστέψει για κάτι θετικό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι να δείξει αποφασιστικότητα όπως έκανε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, να παίξει ποδόσφαιρο ψηλού επιπέδου, να έχει συγκέντρωση, διάρκεια, αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της, στοιχεία τα οποία αν τα έχει θα την οδηγήσουν σε άλλη μια νίκη.

Η επιτυχία στην Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ έφερε την ομάδα μας ακόμη πιο κοντά στον τίτλο και με άλλη μια νίκη σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει άλλο ένα μεγάλο και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της βαρύτιμης κούπας.