Home TOP NEWS Γιώργος Λουκαΐδης: “Ο Παπαχαραλάμπους συνεχίζει την συγκάλυψη του θέματος”

Γιώργος Λουκαΐδης: “Ο Παπαχαραλάμπους συνεχίζει την συγκάλυψη του θέματος”


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, κύριος Γιώργος Λουκαΐδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο για όλα όσα αφορούν την υπόθεση Παπασταύρου και τις δηλώσεις Παπαχαραλάμπους.

Κάποια σημεία που στάθηκε:

«Λέει τα ίδια ψέματα, δεν έχω αντιληφθεί εάν λέει κάτι καινούριο. Διερωτώμαι αν πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα. Η προσπάθειά του συνεχίζεται να συγκαλύψει την βρωμιά και τη δυσωδία στο ποδόσφαιρο και είναι απίστευτο γιατί ήταν πρόεδρος της επιτροπής. Δόθηκε στον κο Σαββίδη η κατάθεση. Από αυτή την κατάσταση ξεκίνησε η έρευνα σε μία μόνο πτυχή και φτάσαμε σε πόρισμα στον φάκελο Καραβίδα.

Από την κατάθεση, ο κος Σαββίδης ξεκίνησε την έρευνα μίας μόνο πτυχής από τις πολλές που προκύπταν. Ο κος Σαββίδης κατέληξε στο γνωστό πόρισμα Καραβίδα. Αυτό το πόρισμα εγκρίθηκε από τον κο Παπαχαραλάμπους και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, ώστε να πάει στην εισαγγελία και να ξεκινήσει η διαδικασία. Ο κος Παπαχαραλάμπους ζήτησε το πόρισμα πίσω, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει και η υπόθεση έχει μείνει εκεί, με τον κο Παπαχαραλάμπους να συνεχίζει την συγκάλυψη του θέματος.

Δεν νομίζω πως είναι από μόνος του ενεργεί ο κος Παπαχαραλάμπους και θέλω να πιστέψω πως η Κυβέρνηση θα ενεργήσει με τέτοιο τρόπο που δεν θα επιτρέψει την συγκάλυψη του θέματος.

Έχουμε επιστολή στα χέρια μας προς τον κο Παπαχαραλάμπους, που λέει πως “η νομική υπηρεσία σας επιστρέφει το πόρισμα μετά από δικό σας αίτημα”.

Είναι γελοίο αυτό που λέει ο κος Παπαχαραλάμπους πως δεν υπάρχει κατάθεση.

Οφείλουμε ως βουλή να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ασκούμε πίεση και κοινοβουλευτικό έλεγχο, ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί η κατάθεση Παπασταύρου.

Ο κος Παπαχαραλάμπους δεν ξέρει τι λέει. Ότι θέλει λέει. Ενώ στην αρχή απειλούσε με ποινική δίωξη, στη συνέχεια παρουσιαζόταν ότι πέτυχε η επιτροπή να πάρει κατάθεση.

Ελπίζω και εύχομαι πως η νέα επιτροπή θα κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση και όχι όπως ενεργούσε ο κος Παπαχαραλάμπους».

Πηγή:sport-fm.com.cy