Home TOP NEWS Με ηρεμία στην διακοπή!

Με ηρεμία στην διακοπή!


Είναι γεγονός ότι την Πέμπτη το απόγευμα υπήρξαν στιγμές που καρδιοχτυπήσαμε μέχρι ο διαιτητής της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ να βάλει το σφυρί στο στόμα και να σφυρίξει την λήξη του αγώνα.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε καλά, υπήρξαν αδυναμίες, στο αμυντικό, στο δημιουργικό και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ στην κακή της μέρα, η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει και μια ΑΕΚ η οποία έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο της μέχρι τώρα στην σεζόν.

Το πιο σημαντικό φυσικά από όλα αυτά είναι ότι ομάδα μας κατάφερε έστω και στην κακή της μέρα να πάρει το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη κάνοντας άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το «χρυσό» γκολ του Μαρίνου Τζιωνή στο 71ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό και χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το οποίο όχι μόνο την κρατάει στην κορυφή, αλλά βάζει και πίεση στις ομάδες που ακολουθούν και οι οποίες αγωνίζονται αύριο.

Η  προχθεσινή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ φυσικά δεν είχε μόνο βαθμολογικό όφελος, χάρισε κι άλλα πράγματα στην ομάδα μας, όπως ηρεμία, αυτοπεποίθηση, ενώ μπόλιασε τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ με ακόμη περισσότερη ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν γυρίζουν σελίδα, αφήνουν πίσω τους το ματς με την ΑΕΚ και σκέφτονται το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα. Προς το παρών προηγείται η διακοπή του πρωταθλήματος και στο «Ηλίας Πούλλος» το βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστούν, να καθαρίσουν το μυαλό και με απόλυτη ηρεμία να προετοιμαστούν για τον 5ο τελικό που έχουν ενώπιον τους, ο οποίος θα είναι αυτός με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.