Home TOP NEWS Μια “μηχανή” καλοκουρδισμένη ο Κούσουλος!

Μια “μηχανή” καλοκουρδισμένη ο Κούσουλος!


Στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα η συνεισφορά του Γιάννη Κούσουλου είναι κάτι περισσότερο από σημαντική.

Ο Διεθνής Κύπριος μεσοαμυντικός είναι ο ποδοσφαιριστής μετά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, 27 στο πρώταθλημα και 10 στην Ευρώπη, συνολικά 36 παιχνίδια τα οποία αν τα μεταφράσουμε σε λεπτά αγγίζουν τα 2.582, ενώ αξιοσημείωη είναι και η συνεισφορά του στην Εθνική αφού αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια.

Όπως ανακοίνωσε το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο κόσμος της ομάδας μας ανέδειξε τον Κούσουλο ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή για τον μήνα Φεβρουάριο. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο αυτό που συνέβηκε με τον Κύπριο μεσοαμυντικό.

Ο “Machine” της μεσοαμυντικής γραμμής της ομάδας μας δείχνει πραγματικά ακούραστος,  αξιόπιστος και αδιαπέραστος και δικαίως κέρδισε τον τίτλο του MVP για τον μήνα που μας πέρασε.

Όλοι αναγνωρίζαμε τον Κούσουλο για το πόσο φιλότιμος ποδοσφαιριστής είναι και σε συνδυασμό και με την ποιότητα που βγάζει μέσα στο γήπεδο ο συνδυασμός αυτός μοιάζει εξαιρετικός.

Είναι γεγονός ότι από τον καιρό που ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” ο Κούσουλος δεν επαναπαύθηκε, δούλεψε και η βελτίωση του, αλλά και η εξέλιξη του είναι εντυπωσιακή, καθώς πλέον τον βλέπουμε να παίρνει πρωτοβουλίες και στο επιθετικό τρίτο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βάλει και την γκολάρα στο ματς με τον Ολυμπιακό.