Home TOP NEWS Ναι μεν έρχεται διακοπή αλλά…

Ναι μεν έρχεται διακοπή αλλά…


Ο Χένινγκ Μπεργκ κάνει όπως ο ίδιος θεωρεί πιο σωστά, και συμβουλευόμενος το επιστημονικό προσωπικό που έχει κοντά του, τη διαχείριση του ρόστερ του. Σε λίγες μέρες έρχεται διακοπή λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Ουσιαστικά μέχρι τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει με Αποέλ, ΑΕΛ και ΑΕΚ. Και μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι η ομάδα η οποία θα έχει μπροστά της τις περισσότερες μέρες για «ξεκούραση», μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς παίζει Πέμπτη 18 του μηνός με την ΑΕΚ πριν τη διακοπή, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλους της τους παίκτες.

Σε ότι αφορά στου Κύπριους, θα περιμένουμε βεβαίως να ακούσουμε την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Κωστένογλου, όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι  Κούσουλος, Τζιωνής και Λοϊζου θα συμπεριληφθούν σε αυτήν, πιθανότατα και ο Κακουλλής αλλά και κάποιος από τους τερματοφύλακες μας Παναγή και Κυριακίδης.

Θα κληθεί εκτός απροόπτου και ο Λανγκ στην Εθνική του, ο Σέχου θα απουσιάσει επίσης με την Εθνική Νιγηρίας ενώ μάλλον εκτός ομάδας θα είναι και οι Ντούρις και Χούμποτσαν μέσα σε εκείνο το διάστημα.

Οπότε ναι μεν έρχεται διακοπή ωστόσο είναι αρκετοί αυτοί που δεν θα έχουν τη δυνατότητα ξεκούρασης. Με αυτό ως δεδομένο ενδέχεται ο Μπεργκ να κάνει και τον σχεδιασμό του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.