Home TOP NEWS Ο Γκόμες για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: “Να δώσουμε τον καλύτερο...

Ο Γκόμες για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: “Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε το τρίποντο”


Ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας μας, Βίτορ Γκόμες, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, τη συνταγή για να έρθει το τρίποντο και τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα μας βοηθήσουν στα playoffs.

Οι δηλώσεις του: 

Εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση. Πώς το περιμένεις; ” Περιμένω δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα. Σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι για εμάς”.

Ποια είναι τα βασικά σημεία ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι; “Τα κύρια σημεία πιστεύω είναι να είμαστε συμπαγείς αμυντικά και όταν έχουμε τη μπάλα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε να μελετήσουμε το παιχνίδι της Ανόρθωσης και να σκοράρουμε”.

Το γεγονός ότι παίζουμε για τη φάση των playoffs, πιστεύεις θα δώσει διαφορετικό χαρακτήρα στο παιχνίδι; “Όχι παίζουμε σε κάθε αγώνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν παίζει ρόλο ποιο παιχνίδι είναι, άρα πιστεύω θα είναι το ίδιο. Θα είναι δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε το τρίποντο”.

Σε αυτό το τελικό στάδιο της σεζόν ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να έχουμε, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας; “Σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, προσπαθώντας να μην κάνουμε λάθη και να πετύχουμε γκολ. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Αν τα κάνουμα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ανόρθωση”.