Home TOP NEWS Θέλουμε την πρόκριση… ας το δείξουμε στο γήπεδο

Θέλουμε την πρόκριση… ας το δείξουμε στο γήπεδο


Λιγότερο από ένα 24ωρο απομένει για την έναρξη του επαναληπτικού προημιτελικού κυπέλλου με το Αποέλ. Ένα παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει το μέλλον μας στη διοργάνωση την ώρα μάλιστα που δίνουμε τη μάχη για την υλοποίηση του μέγιστου φετινού στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκπτώσεις στα όσα θέλουμε και ζητούμε από την ομάδα δεν κάνουμε ως οπαδοί. Και φέτος είναι η ίδια η ομάδα που ανέβασε τον πήχη ψηλά. Θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε και το κύπελλο. Και ο δρόμος προς την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο τη τάξει θεσμό… περνάει από το Αποέλ.

Ότι κι αν επιλέξει να κάνει αύριο ο Μπεργκ, όποιους κι αν επιλέξει να ρίξει στη μάχη, θα είναι προαπαιτούμενο να παρουσιαστούν παθιασμένοι, πιστοί στο πλάνο και με απόλυτη προσήλωση προς το στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη/πρόκριση.

Η ομάδα στους τελευταίους αγώνες έδειξε να ρίχνει κάπως ταχύτητα, σε σχέση με όσα παρουσίασε πριν λίγο καιρό, και είναι τώρα η καταλληλότερη στιγμή να ανεβάσει ξανά στροφές. Αν το πράξει τότε είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει αύριο.

Δεν μας ενδιαφέρει αν ο αντίπαλος παίζει το τελευταίο του χαρτί, ούτε κι αν εμείς έχουμε κι άλλο στόχο να κυνηγήσουμε. Αύριο παίζουμε με το Αποελ, αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα… ας το δείξουμε ξανά στο γήπεδο!