Home TOP NEWS Ανέβηκε στο καλύτερο σημείο!

Ανέβηκε στο καλύτερο σημείο!


Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά ο Έρκι Μποτεάκ κατάφερε να κερδίσει ξανά μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα αγωνιστικά λεπτά που έχει στα πόδια του.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λοίζου Λοίζου κράτησααν στον πάγκο τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο ο τραυματισμός του πρώτου άνοιξε ξανά την πόρτα της ενδεκάδας στον Έρικ Μποτεάκ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας έκανε υπομονή και περίμενε καρτερικά την ευκαιρία για να παίξει ξανά βασικός και τώρα που του δόθηκε δύσκολα φαίνεται να θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη.

Αγωνίστηκε 50λεπτά με τον Ολυμπιακό και κατάφερε να αναδειχθεί MVP της αναμέτρησης. Επίσης είχε άλλες δύο γεμάτες εμφανίσεις με Ανόρθωση και ΑΕΛ και στα δύο παιχνίδια είχε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι πόσο πολύ μπορεί να βοήθησει την ομάδα μας να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο.

Μάλιστα στο τελευταίο του παιχνίδι που είναι αυτό κόντρα στην ΑΕΛ, πρόσθεσε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, την οποία συνόδευσε και με ένα πολύ όμορφο γκολ, στοίχεια τα οποία τα είδε ο κόσμος της ομάδας μας και τον ανέδειξε ξανά ως πολυτιμότερο.

Συνοπτικά ο Έρικ Μποτεάκ κατέγραψε 21 συμμετοχές εκ των οποίων στις δέκα ήταν βασικός και κατάφερε να πετύχε πέντε γκολ και να δώσει δύο ασίστ.