Home TOP NEWS Ανέβηκε την καταλληλότερη στιγμή ο Μποτεάκ!

Ανέβηκε την καταλληλότερη στιγμή ο Μποτεάκ!


Ο Έρικ Μποτεάκ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως αλλαγή αντικαθιστόντας τον τραυματία Λοίζου και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του MvP και παράλληλα μια θέση στο αρχικό σχήμα στον αμέσως επόμενο αγώνα με την Ανόρθιωση.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας το Νοέμβριο αποκόμισε ένα τραυματισμό στο γόνατο στο παιχνίδι με την Γρανάδα, κάτι που του στοίχισε, αφού είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω αγωνιστικά και να χάσει την θέση του, μένοντας σε αρκετά παιχνίδια στον πάγκο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στα πλείστα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε ο Μποτεάκ σε εκείνη την θέση τον Λοίζου, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του νεαρού Κύπριου, ο Νορβηγός έριξε ξανά στην “μάχη” τον Μποτεάκ.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση ο Γάλλος ήταν αρκετά κινητικός και έδωσε αρκετές βοήθειες και στο επιθετικό, αλλά και στο αμυντικό τρίτο του γηπέδου και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην πιο κατάλληλη στιγμή του πρωταθλήματος.

Ο Μποτεάκ πήρε τα απαραίτητα λεπτά ενσωμάτωσης από τον Μπεργκ και έδειξε να επιστρέφει  στην αγωνιστική δράση ανανεωμένος και έτοιμος να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της.