Home TOP NEWS Η ΑΕΚ και ο… τελικός πρωταθλήματος στο “φρούριο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η ΑΕΚ και ο… τελικός πρωταθλήματος στο “φρούριο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν κι αναπνέουν για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα(4/5) στο “ΑΕΚ Αρένα” κόντρα στην ΑΕΚ, παιχνίδι στο οποίο ίσως κρίθει και ο τίτλος, αν την ίδια ώρα φυσικά δεν καταφέρει ο Απόλλωνας να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν ωστόσο κι αρκετές πιθανότητες ο πρωταθλητής να αναδειχθεί και στην τελευταία στροφή του φετινού μαραθωνίου και στο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας κόντρα στον Απόλλωνα.

Στα θετικά από το πιο πάνω είναι ότι, αν ο τίτλος τελικά κριθεί στο τελευταίο ματς της χρονιάς, αυτό θα γίνει στο “σπίτι” της ομάδας μας στο ΓΣΠ, όπου εκεί έχει να γνωρίσει την ήττα από το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας στις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Εκ τότε η ομάδα μας μετράει συνολικά 13 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια πέτυχε 27γκολ και δέχθηκε μόνο 5, επιδόσεις οι οποίες δείχνουν και την σταθερότητα που παρουσιάζει η ομάδα μας στα παιχνίδια που έδωσε στο ΓΣΠ.

Φυσικά στην ομάδα μας βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και πρώτα προηγείται αυτό με την ΑΕΚ στην “ΑΕΚ Αρένα” από την οποία θέλει να περάσει νικηφόρα διατηρώντας τα πλεονέκτηματα της ενόψει και του παιχνίδιου με τον Απόλλωνα.

Αν τελικά όμως πάμε σε τελικό πρωταθλήματος στις 10 Μαϊού, η ομάδα μας θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, τις εξαιρετικές της αμυντικές αποδόσεις σε αυτή και θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα δικά της μέτρα της, να κυνηγήσει τη νίκη κάτι που αν το πετύχει θα διατηρήσει και το αήττητο στο ΓΣΠ και παράλληλα θα στεφθεί πρωταθλήτρια.