Home TOP NEWS Ίσως προφυλάξει τον Λοίζου ο Μπεργκ

Ίσως προφυλάξει τον Λοίζου ο Μπεργκ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο θα γίνει την Μ.Δευτέρα στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι – οφ.

Μέχρι το παιχνίδι υπάρχει αρκετός χρόνος για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του για να προετοιμάσουν τα πλάνα τους, υπολογίζοντας σε αυτά τους Ντούρις και Χούμποτσαν που επιστρέφουν από την τιμωρία τους.

Ο Νορβηγός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Ασάντε και Κίκο που ως γνωστόν θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ θα περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση να δει σε ποιά κατάσταση θα βρίσκονται οι Κούσουλος και Λοίζου.

Για τον Λοίζου ο οποίος έχασε το τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Ολυμπιακό θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι στην αποστολή και να τεθεί ξανά στην διάθεση του Μπεργκ.

Πάντως δεν αποκλείεται και το σενάριο ο Μπεργκ να προτιμήσει να μην πάρει κανένα ρίσκο με το νεαρό ποδοσφαιριστή και να τον προφυλάξει, έτσι ώστε να τον έχει στην διάθεση του απολύτως καλά μετά το Πάσχα και για τις δύο τελευταίες σημαντικές αγωνιστικές με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα δούμε και πάλι να ξεκινάει τον αγώνα με την ΑΕΛ τον Μποτεάκ, ο οποίος στην πιο σημαντική καμπή του πρωταθλήματος δηλώνει πανέτοιμος και φρέσκος να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τον στόχο της.