Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλο διπλό στο «Παπ» και… φώναξαμε πόσο πολύ το θέλουμε!

Match Report: Μεγάλο διπλό στο «Παπ» και… φώναξαμε πόσο πολύ το θέλουμε!


Πέρασε επιτυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» κερδίζοντας την Ανόρθωση με . Σκόραραν για την ομάδα μας οι Τιάγκο και Τσέποβιτς, από ένα σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας πολύ μεγάλο τρίποντο στην ομάδα μας.

Ήταν μία εμφάνιση εξαιρετική. Στο πρώτο μέρος στο οποίο χάσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε στο τέλος του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση κράτησε περισσότερο τη μπάλα όμως ήμασταν εμείς που δημιουργήσαμε τις μεγάλες ευκαιρίες.

Πλέον με το τρίποντο που προσθέσαμε στη συγκομιδή μας αυξήσαμε τη διαφορά από τους διώκτες μας και τώρα θα περιμένουμε το αυριανό Λεμεσιανό ντέρμπι.

Ο Κούσουλος έφυγε με πρόβλημα από το γήπεδο. Κάρτα δέχθηκαν οι Τσέποβιτς και Τιάγκο από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Α Ημίχρονο.

Το πρώτο σουτ έγινε από τον Τιάγκο στο 5ο λεπτό, έξω από την περιοχή με το αριστερό του όμως ήταν άστοχο.

Στο 8ο λεπτό ο Σέχου πήρε πάσα από τον Κούσουλο δεξιά, έκανε χαμηλά τη σέντρα, ο Μποτεάκ έκανε γυριστό σουτ με το δεξί όμως η μπάλα κτύπησε στο σώμα του Τσέποβιτς.

Πρώτη κάρτα από τον Ισπανό βγήκε για τον Τιάγκο, αυστηρή πολύ! Για μαρκάρισμα στον Οκριασβίλι.

Στο 22ο λεπτό ο Λέτσιακς έβγαλε μπαλιά παράλληλη με δύναμη εκερί που κινήθηκε ο Μποτεάκ στο δέυτερο δοκάρι, δεν μπόρεσε να τελειώσει τη  φάση, έπαιεξ ξανά απέναντι στον Λέτσιακς ο οποίος μέσα από τη περιοχή έκανε λάθος πάσα.

Στο 25ο λεπτό βγήκε μακρινή μπαλιά για τον Μποτεάκ, αυτός κατέβασε και έβγαλε σέντρα για τον Τσέποβιτς στην περιοχή, απομάκρινε ο Ρισβάνης και έξω από την περιοχή ο Λέτσιακς έκανε δυνατό σουτ συρτό το οποίο έφυγε έξω.

Η καλύτερη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 31ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς σέντραρε στην περιοχή, ο Μποτεάκ υποδέχθηκε και έκανε σουτ με το δεξί το οπίο απέκρουσε στη κλειστή του γωνία ο Λόρια.

Στο 35ο λεπτό ο Σέχου έκανε ένα εντυπωσιακό βολέ με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα να κατευθύνεται στην εστία όμως δεν μας έκανε τη χάρη, κτύπησε στο δοκάρι και μετά στο έδαφος.

Ακόμα μία καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφηκε στο 39ο λεπτό με τον  Λέτσιακς να σεντράρει, τον Μποτεάκ να κερδίζει κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 42ο λεπτό ο Μίχα βρέθηκε στην περιοχή, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε στον Λούφτνερ και έφυγε κόρνερ.

Στο 44ο λεπτό ο Σέχου έκανε χαμηλή σέντρα μέσα από την περιοχή και ο Τιάγκο με ωραίο γυριστό σουτ σκόραρε.

 Β’ Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές μπήκε στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο 48ο λεπτό ο Παπουλής ανέβηκε από το κέντρο, έδωσε στον Μποτεάκ και αυτός ξανά στον Ελλαδίτη ο οποίος έκανε γύρισμα στην περιοχή, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ, στο δεύτερο δοκάρι έπιασε κεφαλιά ο Λανγκ πάνω στον Λόρια.

Κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα η Ανόρθωση στα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου.

Κυλούσαν τα λεπτά χωρίς φάσεις μέχρι το 59ο λεπτό όταν εκδηλώσαμε αντεπίθεση με τον Παπουλή να ανεβαίνει, να δίνει δεξιά στον Μποτεάκ, αυτό ετοίμασε για τον Τσέποβιτς που πλάσαρε υπό πίεση όμως πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Λόρια.

Στο 68ο λεπτό ο Τσέποβιτς έκλεψε μπροστά στην περιοχή της Ανόρθωσης, έδωσε στον Παπουλή, αυτός άνοιξε δεξιά στον Μποτεάκ ο οποίος σέντραρε σε ένα σημείο που κινήθηκε ο Τιάγκο ο οποίος έκανε βολέ με το αριστερό, κόντραρε η μπάλα και πήγαινε μέσα όμως βρέθηκε στην πορεία της ο Τσέποβιτς και χάθηκε τεράστια ευκαιρία.

Ο Τσέποβιτς δέχθηκε κάρτα στο 70ο λεπτό από το Πιζάρο για αγκωνιά σε αντίπαλο. Και αυτή πολύ αυστηρή αφού ήταν στον αέρα και κέρδισε και την κεφαλιά ο Σέρβος χωρίς να βλέπη στην πλάτη του.

Στο 76ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ ο Καλτσάς, έπιασε κεφαλιά ο Χούσμπάουερ έξω.

Στο 77ο λεπτό ο Κούσουλος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά με τον Μπεργκ να βάζει στη θέση του τον Βίτορ Γκόμες.

Στο 79ο λεπτό ο Σέχου έκανε σέντρα από δεξιά, πετάχτηκε για κεφαλιά ο Μποτεάκ ο οποίος δεν βρήκε τη μπάλα, έφτασε αυτή στον Τσέποβιτς ο οποίος σκόραρε από κοντά ένα εύκολο γκολ…

Στο 84ο λεπτό χάθηκε ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Καλτσά να δίνει πάσα από δεξιά στο πρώτο δοκάρι στον Μανιά ο οποίος πήγε για τακουνάκι, ήταν όμως εκεί ο Λανγκ.

Στο 90’ έβαλε Κακουλή και Τζιωνή ο Μπεργκ, στη θέση των Παπουλή και Τσέποβιτς ο Μπεργκ.

Στις καθυστερήσεις πήρε κάρτα και ο Μποτεάκ για φάουλ στον Κορέια.