Home TOP NEWS Με φάρο το τελευταίο ματς στο Τσίρειο!

Με φάρο το τελευταίο ματς στο Τσίρειο!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν κι αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα που θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θέλει διακαώς τη νίκη και σε αυτό το ντέρμπι έτσι ώστε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και για να μπορέσει να κρατήσει τις αποστάσεις ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν

Η ομάδα μας θα πάει στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στους “”κυανόλευκους” της Λεμεσού με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μας.

Σίγουρα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού κι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και θα κυνηγήσει τη νίκη, γι αυτό και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο πανέτοιμη, να αποφύγει τα εύκολα λάθη και να είναι αποτελεσματική μπροστά από την εστία του Γιοβάνοβιτς για να μπορέσει να “καθαρίσει” το ντέρμπι.

Τέλος να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στην Λεμεσό με φάρο το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο Τσίρειο και το οποίο ήταν αυτό κόντρα στην ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική των πλεί – οφ.

Η τελευταία μας επίσκεψη στο εν λόγω γήπεδο συνοδεύτηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη κι άπαντε ευλεπιστούν να συμβεί το ίδιο και την Δευτέρα για να μπορέσει η ομάδα μας να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.