Home TOP NEWS Κλήθηκαν Ντούρις και Χούμποτσαν και πάνε Αυστρία

Κλήθηκαν Ντούρις και Χούμποτσαν και πάνε Αυστρία


Στην κλήση για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της εθνικής τους ομάδας ενόψει της τελικής φάσης του Euro κλήθηκαν Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις.

Οι δύο παίκτες της Ομόνοιας είναι ανάμεσα στους 24 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Στέφαν Τάρκοβιτς ενόψει των προπονήσεων που θα γίνουν στην Αυστρία την ερχόμενη εβδομάδα.

Παρότι η κλήση αυτή αποτελεί μια πρώτη ένδειξη ως προς τις σκέψεις του Τάρκοβιτς για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην τελική φάση του Euro, οι επιλογές του για τη διοργάνωση δεν είναι οι τελικές. Όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες που αγωνίζονται σε Τσεχία, Ισπανία και ΗΠΑ θα μπορούν να κληθούν μόνο μετά τις 30 Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα στις συγκεκριμένες χώρες. Έτσι, προανήγγειλε ότι την τελική του αποστολή για τη διοργάνωση θα την ανακοινώσει στις 2 Ιουνίου.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο παίκτες της Ομόνοιας έχουν καλές πιθανότητες για να είναι στην τελική κλήση για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Ήταν αμφότεροι παρόντες τόσο στον αγώνα των πλέι οφ με τη Βόρειο Ιρλανδία στον οποίο η Σλοβακία κέρδισε τη συμμετοχή της στο Euro με τη νίκη που πήρε (χάρη στο γκολ του Ντούρις), όσο και στους τελευταίους αγώνες της ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

24sports.com.cy