Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη νίκη στην Αρένα!

Match Report: Μεγάλη νίκη στην Αρένα!


Το γκολ του Παπουλή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν το μοναδικό στο παιχνίδι στην «Αρένα»και αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας. Πάλεψαν με ψυχή οι ποδοσφαιριστές μας σε έναν αγώνα στον οποίο η ΑΕΚ έδωσε όλο της τον εαυτό για να πάρει κέρδος. Ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί που είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού όμως η ομάδα μας τα κατάφερε σε ακόμα ένα παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Οι φάσεις του Ημιχρόνου:

Άρχισε εξαιρετικά τον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ και έχασε στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μία τρομερή ευκαιρία. Ο Γκόμεθ έκανε μακρινή μπαλιά στον Τσέποβιτς ο οποίος κινήθηκε πλάγια, έδωσε πίσω στον Τιάγκο που έστειλε μπαλιά στον Παπουλή στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, έκανε κεφαλιά ψαράκι όμως ο Μολ απέκρουσε πολύ δύσκολα.

Έχασε άλλη μία τρομερή ευκαιρία ο Παπουλής στο 4ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς του έστειλε σέντρα στην περιοχή, αυτός μπροστά από το τέρμα έκανε άστοχη κεφαλιά.

Ένα έξυπνο σκάψιμο στο 11ο λεπτό από τον Ακοράν ο οποίος πήγε να αιφνιδιάσει τον Φαμπιάνο όμως ο Βραζιλιάνος άρπαξε ευκολά τη μπάλα.

Ένα σουτ από τον Παπουλή έξω από την περιοχή δεν ήταν στον στόχο.

Στο 18ο λεπτό ο Ακοράν έχασε τρομερή ευκαιρία όταν ο Νάντο έστειλε χαμηλά τη σέντρα στη περιοχή μας, πετάχτηκε ο Τρισκόφσκι με τον Χούμποτσαν, η κόντρα ευνόησε τον Ακοράν ο οποίος μονος απέναντι στον Φαμπιάνο σούταρε ψηλά.

Στο 20ο λεπτό ο Χούμποτσαν έκανε φάουλ έξω από την περιοχή μας. Από πολύ καλό σημείο εκτέλεσε ο Τρισκόφσκι πάνω στο τοίχος.

Το επόμενο 20λεπτο δεν έφερε φάσεις. Η ΑΕΚ κράτησε τη μπάλα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε αντεπιθέσεις.

Στο 44ο λεπτό ένα μακρινό σουτ του Ναούμ ήταν άστοχοα

Έχασε πολύ καλή ευκαιρία ο Τρισκόφσκι στο 45ο λεπτό σουτάροντας από καλή θέση εντός περιοχής έξω.

Β Ημίχρονο

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας στην επανάληψη και στην πρώτη φάση βρήκε γκολ. Ο Λέτσιακς έδωσε στον Τιάγκο, αυτός μέσα από την περιοχή ετοίμασε γκολ στον Παπουλή ο οποίος σκόραρε με πλασέ από κοντά.

Στο 61ο λεπτό η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο. ΤΟ εκτέλεσε ο Τρισκόφσκι, η μπάλα πήγε στο τοίχος και έφυγε κόρνερ.

Ένα σουτ από τον Κούσουλο στο 69ο λεπτό έφυγε άουτ

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ στο 83ο λεπτό όταν ο Σπόλιαριτς έκανε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήγαινε μέσα όμως κτύπηε στην πλάτη του Λούφτνερ και έφυγε κόρνερ.  Στην εκτέλεση χάθηκε νέα ευκαιρία με πλασέ του Τρισκόφσκι το οποίο πέρασε έξω

Στο 84ο λεπτο ο Ακοράν έκανε σουτ έξω από την περιοχή, κόντραρε η μπαάλα και κατέλειξε στον Φαμπιάνο.